Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől van az, hogy valakivel...

Mitől van az, hogy valakivel egyáltalán nem lehet beszélgetni?

Figyelt kérdés

Volt egy párom még 3 évvel ezelőtt. Szerette az igen, nem, lehet, szerintem is és a nem tudom kifejezéseket. Mindig az jutott eszembe amikor vele voltam, hogyha ő telefonált volna be anno abba a “fekete - fehér, igen - nem” műsorba / vetélkedőbe, vajon hány másodpercig bírta volna.

Első randin azt hittem azért ilyen, mert zárkózott és nehezen oldódik. (Én is ilyen vagyok!) Ennek ellenére próbáltam vele valahogy kapcsolatba lépni, és annak ellenére hogy introvertált személyiség vagyok, így is kihoztam belőle a maximumot. Másfél hónapig jártunk, az idő alatt kb semmit nem tudtam meg róla, csak azt hogy szótlan. Majdnem minden nap találkoztunk, abszolút nem értettem, sőt a mai napig nem értem, hogy valaki hogy bírja ki szavak nélkül még a szexet is.

Már nem is gondolok rá, de megint ugyanez a szituáció, csak egy másik személlyel. Interneten “beszélgetünk” egy hete, de nagyon letömöríti a mondandót. Ha valamit mesélek neki, annyit reagál, hogy: értem, az jó, az igen, tehát úgy alakítja a csevegést, hogy véletlenül se írjon egy kerek mondatot.

Egyik sem egy buta ember, egyszerűen csak nem kommunikálnak. Kissé nehéz megértenem ezt a jelenséget. Életem során ő a 2. férfi, aki hiába normális, hiába keres, egyszerűen nem mond semmit az égvilágon.

Megőrülök!

Valakinek valami tipp esetleg?

2021. okt. 6. 13:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sajnos a pasid fogyatékos.
2021. okt. 7. 02:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Normális kapcsolatot akarsz, ott kell hagynod ezt a fogyatékost.
2021. okt. 7. 02:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem járunk, csak beszélgetünk neten. Vagyis... Próbálok beszélni vele. :D
2021. okt. 7. 10:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Na le is tiltott... :)
2021. okt. 8. 01:35
 15/16 anonim ***** válasza:
És ezek után te leszel a rossz proli, aki bunkó vele.
2021. okt. 8. 04:12
 16/16 A kérdező kommentje:
15# Ennyi volt, elfogadtam. Nem vártam túl sokat a netes ismerkedéstől.
2021. okt. 8. 09:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!