Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 29 évesen ez egy természetes...

29 évesen ez egy természetes folyamat?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy sokkal nehezebben találok magamnak párt (vagyis egyáltalán nem). Őszintén szólva nem is sokat próbálkozok bevallom, de régen nem is kellett, általában a lányok jöttek oda hozzám, szóval nem is tudom hogyan kell igazán kezdeményezni.

Éppen ezért bár próbálkoztam 2 lánynál is (aki egyébként fiatalabb volt nálam sokkal) mind a kettő visszautasított/egyáltalán nem is foglalkozott velem.

Persze az idősebb korosztálynak azért bejövök, de én meg tudom hogy nem tudok nekik megfelelni, mert nem vagyok megbízható, hanyag vagyok...stb.

Egyébként külsőre nem változtam szinte semmit, ezért nem nagyon értem miért nem jön össze a dolog, magas vagyok izmos...és ezek a fiatalabb lányok le sem szarnak.

Őszintén szólva kicsit szarul esik, mert azt érzem hogy már öreg vagyok sokszor ez miatt, párt sem találok magamnak...és magányos is vagyok.

Persze tudom hogy a fiatalabb lány még ezt a maradék életemet is tönkre tenné össze-vissza csalna...csak hát szarul esik...csak a meló aztán a halál vár erre a korosztályra már?

2021. okt. 5. 18:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%

"a fiatalabb lány még ezt a maradék életemet is tönkre tenné össze-vissza csalna.."

Bocs, de ha ilyen rossz véleményed van a nökröl, akkor ne csodálkozz, ha nem akarnak veled szóbaállni!

2021. okt. 5. 18:57
 2/20 A kérdező kommentje:
Most őszintén szerinted ezzel kezdem az ismerkedést hogy "szia szerintem a maradék életemet is tönkre tennéd, van kedved beszélgetni? :D ....
2021. okt. 5. 19:03
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Szóval vannak nők, akiknek bejössz, de ők nem jönnek szóba. Meg vannak nők, akiknek nem jössz be, azok végképp nem jönnek szóba.

Igen, csak a meló meg a halál vár rád. Sajnálom, hogy most tudod csak meg.

2021. okt. 5. 19:05
 4/20 anonim ***** válasza:
34%
Én ugyanígy vagyok nőben. A korunk is stimmel. Viszont már eljutottam egy olyan szintre, hogy leszarom. Egyedül fogok meghalni a macskámmal, aki majd az ösztönei miatt, miután nem lesz eledele mert bizonyára lusta lesz elmenni az üzletbe bevásárolni, fel fog engem falni. Bár akkor már úgyis mindegy.
2021. okt. 5. 19:06
 5/20 A kérdező kommentje:
Egyébként akkor is egyedül halnék meg ha lenne valakim, mindenki egyedül hal meg végül is :D Szóval nem jól tettem fel a kérdést de mindegy...a lényeg a lényeg...ha nem kapok fiatalt akkor igen egyedül fogok gyakorlatilag is ha rajtam múlik :'D
2021. okt. 5. 19:08
 6/20 anonim ***** válasza:
32%

Barátkozz. Ha már működik a barátság egy nővel, akkor a párkapcsolat is sokkal stabilabb lesz ha az is összejön. Udvarolni meg nem annyira nehéz.

Nem tudom miért írtad azt, hogy biztosan megcsalnának, gondolom rossz tapasztalat, de ezt egyébként jobb az elején tisztázni, hogy ő is tudjon róla, hogy van ilyen jellegű félelmed, de a legjobb ha ez már be sem viszed a kapcsolatba.

2021. okt. 5. 19:09
 7/20 A kérdező kommentje:
Nyilván nem mondanám el ezt...persze hogy vannak ilyen tapasztalataim is, azt hiszem 2-3 lány csalt meg életem során, de nem tőlük kaptam a legnagyobb pofont amúgy.
2021. okt. 5. 19:11
 8/20 anonim ***** válasza:
64%
Ilyen felfogással sose lesz senkid, se fiatal, se öreg
2021. okt. 5. 19:14
 9/20 A kérdező kommentje:
Azt majd azért én eldöntöm.
2021. okt. 5. 19:17
 10/20 anonim ***** válasza:
68%
Meg a nők :D
2021. okt. 5. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!