Ausztriában tényleg nagyon lekezelően bánnak a magyarokkal,kiközösìtik,lenézik őket?
Figyelt kérdés
Szeretnék kimenni dolgozni.
Unokabátyámék 30 éve laknak kint,és azt mondják,hogy még mindig kiközösítik,lenézik őket.
2021. okt. 5. 12:10
11/12 anonim válasza:
akkor tök jó, egészségügyi személyzetből gyakran van hiány. nézd meg, hogy a gyógymasszőri végzettséget elfogadják e gond nélkül, vagy honosíttatni kell (vannak foglalkozások, amiknél kell letenni pár plusz vizsgát, mert nem teljesen ugyanazt kérik minden országban). aszem a wko foglalkozik vele, de most lehet hogy hlyeséget mondok, én első körben tanulni jöttem, sose volt szükségem végzettséget honosítttatni.
12/12 anonim válasza:
Az én rokonaim nagyon jól érzik ott magukat, és megtalálták a helyüket :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!