Miért állítják be magukat a felhasználók úgy, mintha olyan jól beszélnének nyelveket?
Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 17:41
1/9 anonim válasza:
Milyen felhasználók, pontosan kik?
2/9 anonim válasza:
A magyarok nyelvtudása elég gatya, de miért ne lehetne a kevés jól beszélő közül pár itt is.
3/9 anonim válasza:
何..?
Ich bin never heared of that.
4/9 anonim válasza:
2es, hidd el, a magyaroké még egészen tűrhető az átlaghoz képest...
Kérdező, én nem állítom, de az tény, hogy C1es angolom az van, és a francia B2 is remélhetőleg meglesz egy éven belül.
Hogy ez jó-e, azt mindenki döntse el maga...
5/9 anonim válasza:
#4: Igen, kering ez a téveszme folyamatosan:)
6/9 anonim válasza:
5ös, de ez miért lenne téveszme? Nem olyan rohadt nehéz összehozni...
7/9 anonim válasza:
#6: Nem olyan nehéz összehozni, neked, meg nekem. De mégsem ez az általános. Gyakorlatilag magánórák nélkül nem nagyon lehet megtanulni normálisan egy nyelvet sem olyan gyatra a közoktatás
8/9 anonim válasza:
Engem tényleg érdekelne, hogy pontosan kikről is van szó.
9/9 anonim válasza:
Milyen felhasználókra gondolsz?
En amúgy valóban C1 német nyelvizsgával rendelkezem.
Tudok angolul alap szinten.
A csaladi felmenők miatt oroszul is.(nagymamám édesapja, azaz a dedpapam orosz volt és a mamám minekepp megakart tanítani oroszul)
Most norvegul kezdek tanulni az egyetem miatt(is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!