Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért viselkedik így egy...

Miért viselkedik így egy felnőtt férfi?

Figyelt kérdés

34 éves kollégám. Tökre rendes pasi, nagyon bírom. De van egy idegesítő szokása. Amikor velem beszélget, általában a szemembe néz, de egy ideje azt csinálja, hogy beszélget hozzám és lefelé néz az asztalra. Mintha nem merne rám nézni.

Egy felnőtt férfi. Nem értem.

2021. okt. 1. 23:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%
A 13as megmondta a legvalószínűbbet. Lehet észre vette, hogy tetszik neked, ő meg véletlenül sem akarja, hogy rá mássz. Érts a jelekből és hagyd békén.
2021. okt. 2. 07:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Milyen jellegű helyen kell dolgozni ahoz hogy udvaroljon nekem pár nő?
2021. okt. 2. 21:43
 23/24 A kérdező kommentje:
Nem másztam rá senkire, még csak jelét sem adtam, hogy kedvelem. Ő annál inkább nekem. Csak most erre a viselkedésre váltott, és ez fura
2021. okt. 2. 22:36
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ő a férfi,ha akar tőled valamit akkor majd mondja.

Ha van valakije ne nagyon foglalkozz vele, már csak azért se mert ha össze jöttök,majd bele szeret másba akkor téged is dobni fog,aki egyszer meg teszi az valószínűleg máskor is képes ezt megtenni.

2021. okt. 3. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!