Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vágytok arra, hogy Magyarorszá...

Vágytok arra, hogy Magyarországon is nyugati-féle lazaság, elfogadás legyen?

Figyelt kérdés

2021. szept. 28. 18:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó vagyok, abban tök igazad van, hogy halál lazán eldobálják a chipses zacskót, de annak meg örülök, hogy mi ezen 30 éve túlvagyunk.
2021. szept. 28. 20:10
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen a nyugati lazasag, arra gondolsz hogy sok pénzük és szabadidejük van?

Ezeken kívül nem érzem magam korlátozva.🙄

2021. szept. 28. 20:27
 13/24 A kérdező kommentje:
A fejekben is lazaság kell legyen. Nagyon sok honfitársam be van savanyodva. Ha én hangosan nevetek az utcán, azt hiszik, hogy bolond vagyok vagy be vagyok tépve. Ha egy afro ember végigsétálna egy faluban, úgy néznének rá, mintha a Marsról jött volna. Az emberek nem szeretnek beszélgetni igazán, mosolyogni sem. Stb.
2021. szept. 28. 20:32
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

Jaja értem te akkora laza vagy akkor adok neked egy küldetést! Menj és oszd meg a boldogsagod a boldogtalanokkal! Segíts azokon akik besavanyodtak! Beszélgess azokkal akikkel más nem akar beszélni.

(Amúgy egy faluban mindenkit megneznek aki nem odavalosi, és pont azért mert osszezarnak és figyelnek egymásra :) csak hogy kicsit ellazulj)

2021. szept. 28. 20:36
 15/24 anonim ***** válasza:
Kulturális-történelmi-gazdasági szociális berendezkedési okai vannak annak amit a 13-as pontban leírtál.
2021. szept. 28. 20:41
 16/24 A kérdező kommentje:
Akkor mégsincs nálunk lazaság.
2021. szept. 28. 20:56
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

10 -es, én suliban dolgoztam (vagyis, behaviour unitban, ahova azok jártak, akiket hosszabb rövidebb időre kizártak a suliból), s a kolléganő azt mondta, hogy én nem javíthatom ki a gyerekek munkáját, mert nem voltam bent az órán.

A feladatok kb "mennyi 15 meg 5" nehézségűek voltak (átlagéletkor 8 év volt).

2021. szept. 29. 00:31
 18/24 anonim ***** válasza:
44%
Ha a melós is megélhetne, nem csak a keltetőgépek akkor még ma hazaköltöznék...
2021. szept. 29. 07:52
 19/24 anonim ***** válasza:
94%

17-es. :)

Még olyan is volt, hogy az oviban elvileg két felnőttnek kellett volna a gyereket mosdóba kísérni, hogy ellenőrizzék, nem molesztálja-e valamelyikük a gyereket. :)

2021. szept. 29. 09:05
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, az is. Én mozgássérült otthonban kezdtem, a nőkhöz férfi gondozó egyedül nem mehetett be, de a férfiakhoz csak nők simán.
2021. szept. 29. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!