Vágytok arra, hogy Magyarországon is nyugati-féle lazaság, elfogadás legyen?
Nem tudom milyen a nyugati lazasag, arra gondolsz hogy sok pénzük és szabadidejük van?
Ezeken kívül nem érzem magam korlátozva.🙄
Jaja értem te akkora laza vagy akkor adok neked egy küldetést! Menj és oszd meg a boldogsagod a boldogtalanokkal! Segíts azokon akik besavanyodtak! Beszélgess azokkal akikkel más nem akar beszélni.
(Amúgy egy faluban mindenkit megneznek aki nem odavalosi, és pont azért mert osszezarnak és figyelnek egymásra :) csak hogy kicsit ellazulj)
10 -es, én suliban dolgoztam (vagyis, behaviour unitban, ahova azok jártak, akiket hosszabb rövidebb időre kizártak a suliból), s a kolléganő azt mondta, hogy én nem javíthatom ki a gyerekek munkáját, mert nem voltam bent az órán.
A feladatok kb "mennyi 15 meg 5" nehézségűek voltak (átlagéletkor 8 év volt).
17-es. :)
Még olyan is volt, hogy az oviban elvileg két felnőttnek kellett volna a gyereket mosdóba kísérni, hogy ellenőrizzék, nem molesztálja-e valamelyikük a gyereket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!