Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Léteznek még ilyen lányok? -...

Léteznek még ilyen lányok? - Többi lent👇 (please, intelligent people)

Figyelt kérdés

Titokban kedves, odaadó, törődő, visszahúzódó lányok, akiket talán még is strébernek tituláltak kiváló értelmi képességeik miatt. Műveltek és nem káromkodnak. Szeretnek olvasni és szeretik az igényes klasszikus vagy esetleg puha jazz zenét.

Lányok, akik olyan (-rég elfelejtett vagy talán kihalt-közel keresztényi) erkölcs szerint élnek miszerint, "nem fekszünk le bárkivel egy-két hónap után, egyáltalán nem dohányzunk és nem iszunk".

Lányok, akikben még megvan az a megtörhetetlen törekvés az igényességre, a tisztaságra, a műveltségre, tudásra, önismeretre és egyfajta rendérzetre.-No persze nem az OCD-s, mániás fajtából.

Álmodozom csupán vagy túl sok Hollywood-i filmet néztem volna és kezeltessem magam?

2021. szept. 27. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Viheted őket nyugodtan, engem ettől a leírástól is kirázott a hideg, pedig az első mondatig még reménykedtem abban, hogy valami normális lesz belőle.
2021. szept. 28. 02:03
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
Elso bekezdes megvolt lanykoromban. De mi van az egy-ket honap utannal?? Nem randevuzok egy-ket honapig olyannal, akivel le nem fekudnek, es nem vagyok frigid, par talalkozas utan szexre van szuksegem azzal, akihez vonzodom. Lelki tarssal meg jobarattal maskepp ismerkedem.
2021. szept. 28. 02:30
 13/15 A kérdező kommentje:

Szerintem ezzel még nem rugaszkodtam el túlságosan a realitás talajáról!

-Ezek csak preferenciák,nem kell, hogy egy bizonyos konkrét múlttal rendelkezzen (az első bekezdés lényege a kérdés alatt inkább a műveltségre irányul) Természetesen nem dobom le az asztalra morcosan a szalvétát és viharzok ki az aktuális étteremből, ha valami ilyesmi van, de határozottan taszít a dohányzás vagy ha netalántán elhangzik egy ominózus "fug*eci" esetleg b*zdmeg - nekem ott teljesen vége van.

Továbbá ugyancsak totálisan kiábrándító, ha valakivel nem lehet beszélgetni, csakis teljesen primitív témákról. (ami, valljuk be igencsak gyakran megesik az üresfejü, unalmas, mindenféle világkép nélküli lányoknál... Bizony sokakkal nem lehet továbjutni a körömlakkoknák és kikeveredni az én-én-én köréből az adott lánynak. Bennem a műveltség és a jó kommunikációs képesség erősen összeforrt fogalmakat képeznek, még ha ez a valóságban nem is feltétlen igaz). Sajnos nem teljesen én választom meg az ízlésemet és nem feltétlen tehetek arról, ha bizonyos tulajdonságok visszataszítanak... Senki sem szereti a kelkáposztafőzeléket és miért is erőltetném le a torkomon minden nap?

Ki akar egy tál kelkáposztafőzelék mellet ébredni??😅

Ui:volt már több ilyen barátnőm is, csak most egy teljesen mád környezetbe sodort az élet és közel elképzelhetetlen valaki a jelenlegi köreimben, akivel normálisan vagy akár mélyebben el lehetne beszélgetni.

2021. szept. 28. 03:23
 14/15 anonim ***** válasza:
81%

A kelkáposztafőzelék egy baromijó étel. Nyamm. Egyébként meg gondolom nem vagy idősebb, mint 18 életév és sok volt kicsit a Disney. A valóságban nincsenek ilyen emberek. Nem csak lányok, de férfiak se, akik ennyire beszűkülten élnének, mint ahogy te azt ide felvázoltad. De majd kinövöd, ne aggódj. Régen én is hasonló irreális álomnőt képzeltem el magamnak. De aztán rájöttem, hogy ki kell jönni a Disney világból, itt IRL. nincs ilyen.

De ne aggódj, majd találsz valakit, no para. Benned is majd reálisabbra fordul a világnézet. Addig pedig ismerkedj csak és majd jön valaki. Sok sikert! ^^

2021. szept. 28. 06:41
 15/15 anonim ***** válasza:
92%

Illik ram a leiras kiveve a keresztenyseg

De nem kellek senkinek a kulsom miatt

Te is inkabb a kulsore koncentralj az nem latszik elsore hogy xy szeretie a jazzt

2021. szept. 28. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!