A nők miért csak sunyi módon merik megnézni a férfiakat?
Én elég feltűnően vizslatom azt a férfit, akit régebben kiszemeltem magamnak - azaz egy darabig kölcsönös volt a vonzalom.
Nem zavarja a "rajongásom", örül neki igazándiból, titokban.
Ma este is bármilyen elfoglalt volt a hivatalában egy kicsit integetett felém - pedig láttam, hogy nagyon koncentrál. Megtanultam, hogy ilyenkor nem szabad annyira "zavarni".
De érzékeli, hogy körülötte vagyok. Ő is szokott általában jelezni köhintéssel, mocorgással - és határozott, katonás léptekkel levegőzni indul.
Lopják a pillantást.. a nők rendszeresen megnézik, stírölik a férfi s3gget is.
Minél kisebb a fenék, anál jobban tetszik nekik, mert tudják, hogy erősebb ott az izomzat, erősebbet tud lökni a férfi párzás közben.
Inkább minél nagyobb. Nyilván nem zsírban . Azt látom, hogy a nagy izmos seggeket nézik.
Én még soha nem néztem meg a hátsóját annak a bizonyos kiszemeltemnek. Az arca, a testbeszéde szokott érdekelni.
Ő már megnézte néhány alkalommal a fenekemet. Izgató érzés volt nagyon. :)
Privátot nem kérek!
Nekem viszonylag izmos a seggem. De ronda és visszataszító vagyok, úgyhogy ritkán néznek meg. Vagy direkt úgy hogy ne vegyem észre. Olyan ez mint a nagy mell a csúnya vagy kövér nőknek.
Nem "szemelem ki" azt akit megnézek,de van aki ettől függetlenül néz ki olyan jól,hogy egy-egy pillantás alatt megéri rögzíteni a látottakat.
Viszont ha feltűnik valakinek,hogy megnéztem akkor azonnal úgy veszi,mintha bármit is akarnék,és az kellemetlen szituációkat eredményez. :D
És nem,nem azért nézünk meg egy segget mert az "hű de nagyokat lök akkor".Csak szimplán valakinek jó segge van,valakinek nem.Akinek jó azéra szokás vetni egy pillantást,ez azért csak ismerősebb helyzet uraim.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!