Hogyan lehet kicselezni a sóher férfiakat?
Szeretném, ha tanulna belőle.
tanulópénznek mondd el neki, hogy milyen lusta, az ágyban nem egy nagy szám, sőt ha rajta múlna nem is szexelnétek.
na, ebből van elegem, ezért pá!
Gyere hozzám, én egy energikus, edzett fiatal férfi vagyok. Mellettem nem unatkoznál, humorom is van, plusz szeretni is tudok.
És csak 8 órát alszok, de azt is csak éjjel.
De hogy jön ehhez a fukar, meg a sóher jelző? :D
Hogy miért lépsz le?
Mert még a postás is jobban kefél, mint a párod XDD
Úgy, hogy nincs kimozdulós program, mert pénzbe kerül. Meg amikor átmegyek hozzá, mindig az a kérdés, hogy milyen kaját hoztam. Csak hogy neki ne kelljen pénzt költenie ételre.
Ha téged zavar, hogy nincs pénze vagy van, de furkar ... akkor hagyd ott.
Berögződött szokásokat vagy éppen anyagi helyzetet nem tudsz hírtelen megváltoztatni egy embernél.
Ezek egyértelműen nem tetszenek, soha sem fog változni, maximum marginálisan javulni, szóval hagyd ott.
(Az teljesen más lenne, ha mondjuk most egyetemista egy mérnöki szakon és jelenleg rossz nagyon kevéspénzből él, ezért megtanult figyelni a költekezéseire, mert ez autómatikusan változni fog pár éven belül amikor elkezd dolgozni és egyre többet keres, de ha nincs ilyen a kilátásban esélytelen a dolog)
Az tetszik, ha valaki takarékos, de az nem, hogy más kárára teszi, és csak magára figyel. Van pénze, állandóan azzal dicsekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!