Miket vennél ha kapnál egymillió forintot hogy csak tárgyakat vehet belőle S csak olyant amit meg is tarthat?
Tehát nem vehetsz olyasmit amit aztán drágábban eladsz,s nem vehetsz kriptót részvényt stb-t se.
És lehet hogy az élelmiszer tárgynak számít de azt se. Biztos van ennek valami szakmai neve is, talán a mondod annak számít de próbáltam körül írni.
Valami nagyobb dolgot a kertbe (akár többet is). Kerti tavat, üvegházat, madaraknak röpdét, kerti kemencét, ilyesmit.
Építtetnék egy kemencét / kandallót / csempekályhát a nappaliba.
Egy sor népművészeti kerámiát (konyhai, nappaliba stb), olyan mennyiségben, hogy egyféle stílusból mindenféle legyen úgy, hogy használati tárgyakként lehessen használni és legyen tartalék arra az esetre, ha törik.
Kijavíttatnám a kerti járólapokat / korlátokat.
Rengeteg könyvet:D
Az állat nem volt köztük, szóval végtelen kutyát.
Amúgy meg füvet.
Engem most már a megfogalmazás érdekelne. Mert szerintem a krém, a fű (akár drog akár a közönséges fű) a bolha kullancs riasztó és a gyógyszer is fogyóárú mégha nem is étel.
És a kutya meg a nő is ide sorolható. Akkor mi a neve azoknak a tárgyaknak amik ezekbe nem tartoznak bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!