Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy egésznap...

Miért van az, hogy egésznap full életvidám vagyok, de amint teljesen be sötétedik 20-21 között, rám tör a depresszió?

Figyelt kérdés

Nap közben felkelek, edzek, tanulok sulira, haverokkal dumálok munkába menet (mindig találkozok legalább 1el).

És konkrétan minden jól megy egész nap...

Viszont amint besötétedik előjönnek a negatív gondolatok... a magány érzet, és mindig az jár a fejembem, hogy soha nincs meg semmim...

Közben mindenem meg van...

Magányos vagyok, holott rengeteg barátom van akikre számíthatok... barátnőt meg nem hogy nem akarok, de már jó ideje nincs senki olyan aki megfelelne az elvárásaimnak...

De nem érzem azt, hogy ha lenne is barátnőm, akkor minden rendben lenne...

Már lassan 3hete hogy jelentkeztek ezek a problémák nálam, és egyszerűen nem tudom, hogy mi a problémám forrása, hogy mit kellene tegyek, hogy este 8után full életkedvtelen legyek...

Ki vagyok pihenve mindennap, így nem az lesz a gond...

2021. szept. 24. 21:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem pont, hogy napkozben tortenik a rosszkedv, magany erzes, es este jon meg az elni akaras erzese
2021. szept. 25. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!