Mekkora a legkövérebb nő,akit ismertek vagy láttatok?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok.Minden normális válasznak örülök.2021. szept. 24. 18:32
1/12 anonim válasza:
Nem tudom nem voltam annyira pofátlan hogy odamenjek megkérdezni.
2/12 A kérdező kommentje:
Mert mekkora volt?
2021. szept. 24. 18:39
4/12 anonim válasza:
Társkeresőn volt egy +150 kg nő akivel megismerkedtem, 185 cm magas is volt, mikor megláttam, egy hűhaaaaaaa fogott el.
Ízlésesen öltözködött,és felvitt egyből a randi után magához.
Mikor lehúztam a bugyiját, ott egy egész reggelig tartó intenzív testedzés volt.
Másnap én is, meg ő is, alig tudtunk felkelni.
2 évig volt a barátnőm.
5/12 anonim válasza:
Én láttam itt Veszprémben az
Algida jégkrémgyárban jó 9 évvel ezelőtt egy akkora valagú nőt, hogy konkrétan félre kellett állni a folyosón ha jött szembe. Nem láttam nagyobbat soha
6/12 A kérdező kommentje:
4-es: szerencsés ember vagy,irigyellek!!
2021. szept. 24. 18:44
7/12 anonim válasza:
4es a nő nem amiatt nem tudott felelni ami miatt gondolod xD
8/12 anonim válasza:
Az irodában ahol dolgozom, van egy nő. Hatalmas. Egész nap csoki, süti, nasi (nem vicc), a kukájából kifolyik a csokipapír. Az már csak mellékes, hogy vajon miért hord mindig miniszoknyát...
9/12 A kérdező kommentje:
Biztos jól áll neki.Hány kg lehet? Fiatal?
2021. szept. 24. 19:10
10/12 anonim válasza:
Volt munkatársam nem tudom hány kiló volt, de jó nagy darab. Az a durva, hogy facebookon mindig kajával posztol, eszi a hamburgert, tortát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!