Ha hirtelen, minden előzetes bejelentés nélkül az ajtód előtt teremne egy (akár rég nem látott) ismerősöd, hogy reagálnál?
Elnézést, lehet, hogy nem szimpatikus a hozzáállásom, de nem szeretem a spontán helyzeteket, nem mindig vagyok felkészülve arra, hogy vendéget fogadjak, lehet, hogy más dologban vagyok, vagy indulok valahová stb. Meg van olyan, hogy csak úgy elvagyok magamnak, és pihenek, relaxálok, és nincs mindig hangulatom, meg igényem arra, hogy valakivel mindenképpen beszélgessek.
Persze az is igaz, hogy most már szinte mindig lefixált időre szoktak menni a vendégek, de lehet, hogy ez a valaki meglepetést akar szerezni és ezért nem szól előre, vagy valami más miatt. Így lepattintani is kellemetlen.
Ki hogyan reagálna erre a helyzetre?
Hát, inkább szóljon. Ma már nincs ez ellen kifogás.
Pár éve beállított egy ismerős (gyakori kapcsolat, úgymond, szóval láttam elég gyakran), ráértem ugyan, de épp hazaértem valahonnan, át se öltöztem még, stb, nek igazán álltam át az itthoni üzemmódra, nem igazán örültem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!