Felfelé hányadik emeletig, ill. lefelé hányadik emelettől nem használtok liftet?
Figyelt kérdés
A nehéz cuccok cipelését leszámítva, mert akkor nyilván a legtöbbször mindenki használja a liftet, akár egy emelet erejéig is.
Én felfelé kb. a 2. emeletig, lefelé pedig sokszor a 10. emeletről sem használom a liftet.
2021. szept. 23. 16:02
11/18 anonim válasza:
Ki van fizetve, így fel is le is mindig.
12/18 anonim válasza:
Felfelé 2 emelet, amit bevállalok, lefelé mindig lépcsőzöm azaz 4 emelet.
13/18 anonim válasza:
Gusztustalan, eldugott, szuk lepcsohaznal lift. Hegyet maszok, ket megallot legyalogolok, de ha a lift elerhetobb, akkor az.
14/18 anonim válasza:
Sosem használok liftet, nincs szükségem rá. Edzett vagyok, pár perc alatt gond nélkül felszaladok a nyolcadik emeletre is, bezárva lenni pedig rühellek. 17/L
15/18 anonim válasza:
Lefelé kb 7-8. emelettől van csak türelmem liftre várni.
Felfelé... Nem tudom. 5-6.-tól lift, de van, hogy van kedvem felgyalogolni.
Negyediken lakom, kis belmagasság, de magasföldszint van.
Mindig gyalog közlekedem lefelé és felfelé is. Kell és jól is esik az a kis mozgás.
Mozgólépcsők helyett is gyalog megyek, ha lehet.
16/18 anonim válasza:
2 emeletet simán felmegyek, hármat már nem, ha van lift. Lefele ugyanez.
18/18 MolotovPunk válasza:
Harmadikon lakom. Van amikor használom, van amikor lépcsőzöm. Gyalogolok így is eleget a melóhelyemen. Van az a helyzet, mikor már fáradt vagyok és liftezek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!