Miért nevet fel néhány ember, amikor elmondom, hogy elgázolt egy kocsi, amikor atbicajoztam a zebrán? ( A baleset nem miattam jött létre)
Figyelt kérdés
Most ennyire érzéketlenek, vagy zavarba jönnek, mert elképzelhetetlennek tartják, hogy valakivel történhet ilyen? Vagy csak vicces a képzelőerejük? Az ilyenre, hogy kell reagálni? Lehet nem rosszindulatból tették, de én ilyenen nem nevezném soha?2021. szept. 23. 15:48
2/11 anonim válasza:
Azt nem tudom miért nevetnek, de a zebrán nem szabad átbicajozni. Tolni kell a bringát.
3/11 anonim válasza:
Miért mondod el elsősorban?
Lehet ilyen helyzetekre nem tudnak jól reagálni és nevetnek ezért.
4/11 anonim válasza:
A baleset nem "létrejön", hanem "megtörténik". A zebrán meg tényleg tolni kell a bicajt, csak erre a bringások többsége nagy ívben szarik.
Az is igaz, hogy nem kéne feltétlenül mindenkinek elújságolni az ilyeneket, legalábbis én biztos nem tenném, mert ezek nem túl pozitív élmények.
5/11 anonim válasza:
Te erről, honnan tudsz? Velem is volt ilyen…Az autós szabálytalan helyen kanyarodott le, én meg nem szálltam le a zebránál, mikor mentem át a zöld jelzésen. A lábam fájt utána, de nem érzem ettől butusnak magam, hogy erről beszélek.
6/11 A kérdező kommentje:
Van egy nagy heg a karomon, amiről szoktak kérdezni. Ilyenkor elmondom, mert sikerült feldolgozni évek után, meg szerintem nem baj, ha erről beszél az ember, de hebe-hoba beleakadok ilyenekbe, akik egy pillanatra felnevetnek és nekem nagyon fura ez. Igen, tudok, hogy nem szabad rajtamaradni, de zöld volt a lámpa.
2021. szept. 23. 17:43
7/11 A kérdező kommentje:
Heg a baleset miatt keletkezett , elég nagy:(
2021. szept. 23. 17:45
8/11 A kérdező kommentje:
Meg azért szoktak a negatív"elmenyekrol" is beszélni az emberek, nem?
2021. szept. 23. 17:47
9/11 anonim válasza:
Akkor is át kell tolni, ha zöld a lámpa.
Gondolom azért nevetnek, mert elképzelik a helyzetet.
10/11 A kérdező kommentje:
Teljesen igaz.
2021. szept. 23. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!