Ha valaki okos férfi aki tudományos életet él,művelt, milyen típusú nők jönnek be neki?
A nagyon mély butaság taszít, de sok olyan lánnyal voltam akinek nem volt végzettsége (vagy még fiatal volt és tanult), és olyanokkal is akik már doktoriztak. Nem ez hatarozza meg a vonzalmat. Ami azt illeti, kb ugyanaz a kaliber vonz mint amikor tini voltam és mit sem tudtam a vilagrol.
Üdv: egy egyetemi tanár
4-es
Amit te leírsz az nem a "bejövés". Az az, hogy kivel tudna hosszú távon együtt élni. A "bejövés" szinte kizárólag a külsőségre fókuszál, minimális, felszínes egyéb tulajdonságokat is figyelembe véve. ( Mint pld. a hangszín, a beszéd stílus, nevetés, öltözködési stílus...)
Aztán, ha sikerül megismerkedni azzal, aki bejön, jöhetnek az újabb és újabb szűrők, aminek a végén akár az élete párját is megtalálhatja valaki. De számtalan olyan eset lehet ( ebből van lényegesen több), amikor bejön valaki, aztán a megismerkedés után hosszabb - rövidebb idővel kiderül hogy nem illenek egymáshoz.
"nem tudom honnan jön ez a felfogás, hogy ujját sem kell mozdítania a 4-es válaszolónál"
Nem értetted meg amit írt.
"Azt nem lehetett nem megérteni"
A jelek szerint mégis lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!