Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért veszik sokszor annyira...

Miért veszik sokszor annyira nehezen tudomásul a cigányok, ha valaki nem tud/ nem kíván adakozni nekik?

Figyelt kérdés

Sokszor előfordult, hogy a kéregető kisebbségiek nagyon nehezen vették a lapot, mikor azt mondtuk, hogy nincs nálunk pénz (van olyan is, aki nem képes felfogni; pl. egy ilyen nem messze lakik tőlünk, vagy a vasútállomáson 1- 2 ál- adománygyűjtő mindig odajön hozzám, pedig nem adtam nekik soha).

Azt alapból furcsállom, hogy egyáltalán miből gondolják, hogy nálam lenne pénz, mikor viszonylag igénytelenül öltözködöm (többször mosott, akár kicsit megkopott ruhák és széttaposott cipő), és kocsim sincs.

2021. szept. 22. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A c.-k olyan népek, hogy ők azt hiszik, minden mindenkié. Ők azt gondolják ami nálad van, neked kutya kötelességed lenne megosztani, hiszen az az övüké is. Ezért lopnak -persze számukra az nem lopás, csak elveszik, ami "jár" nekik". Nem érdekli őket, hogy azért a cigiért, pénzért te megdolgoztál, ők úgy gondolkodnak, hogy akinek nincs, azt segíteni kell és nem dolgozni küldeni...
2021. szept. 22. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem vagy elég határozott. Én már akkor mondom hogy nem, amikor még meg sem szólal és az esetek többségében ott is hagynak azonnal.

Tegnapelőtt találkoztam egy értetlenkedő versenyzővel, de mondtam neki, hogy ha nem húz el a francba, akkor áthajtok rajta a kocsival.

2021. szept. 22. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert arra játszanak, hogy ha elég sokáig, elég pofátlanul nyaggatnak, akkor beadod a derekad, és előveszed a dugipénzt, csak hagyjanak már békén.

Én hasonló vagyok a ketteshez. Félbeszakítom a mondatot egy nemmel, aztán a következő mondatot is egy emelt hangú nemmel. Esetleg még vakkantok egy sort, hogy "miért nem hagy békén az utcán?!". Láthatóan pipa vagyok, nem tűnök meggyőzhetőnek, ezért feladják.

Ha vicces-vidám kedvemben vagyok, előfordul hogy azt mondom a zokniárus asszonynak, hogy "köszönöm, már van rajtam". Ha ettől még nem akad meg neki a fogaskerék, akkor azzal érvel, hogy nem mostanra, hanem máskorra vegyek tőle zoknit, én pedig közlöm, hogy mindig ez van rajtam, le sem szoktam venni.

Mostanában vannak, akik "ingyen" akarják tukmálni a zoknit, mert " ők már mennek haza, és nem akarják magukkal vinni" vagy ilyesmi dumával (ha elveszed, neked esnek, hogy mégis adjál érte valamit). Ilyenkor nyilván próbálnak nagyon nagylelkűnek és kedvesnek mutatkozni, mint akik csupa szívjóságból adnák oda a zoknit. Nekik nagyon mosolyogva, nagyon kedvesen szoktam mondani, hogy "nem kell, köszönöm, ingyen sem kell, tényleg nem kell", és élvezem hogy kínlódnak, legalább addig sem húznak le mást. Ők annyira nem is kitartóak, mert ha végre sikerülne átadniuk a zoknit, még ki tudja meddig kéne nyaggatniuk a pénzért, így 5-6 mondatváltás után otthagynak.

2021. szept. 22. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
A kunyeralas es rablas kozotti arnyalatok ezek.
2021. szept. 22. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!