Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Futárnak mennyi borravalót adtok?

Futárnak mennyi borravalót adtok?

Figyelt kérdés
2021. szept. 22. 07:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9 én már azt se értem hogy neten lehet főzni valót is rendelni
2021. szept. 22. 09:33
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Legtöbbször ételt szoktam rendelni Netpincérről. 200Forintot szoktam adni.
2021. szept. 22. 09:44
 13/17 anonim ***** válasza:
64%
Ezért szoktam inkább előrre utalással fizetni, hogy fel se merüljön a pénzezés.
2021. szept. 22. 16:18
 14/17 anonim ***** válasza:

13-as

Én is minden kártyával vagy előre utalással fizetek, de ettől függetlenül adok. Nem is az összeg a lényeg ( 2 - 500 Ft nem tétel, hajléktalanoknak is szoktam ennyit adni), hanem a gesztus.

2021. szept. 22. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Amíg Magyarországon éltem, hamar leszoktam róla. Hiaba adtam korrekt jattot, késtek, hideg volt a kaja, bunkók voltak...

Ertem en hogy szar a fizu, es bele van kalkulalva, de az nem az en bajom, hogy nem tanult, és csak futár melót kapott. Vsgy eppen lusta dolgozni, igy inkabb kocsikázik. A jatt utan nem adózik eleve...

Ellenben itt, Írorszagban mindig adok. 90%-ban bicajos futár hozza a kaját, akik nshy része egyetem mellett csinálja. Nekik mindig adok, van aki rl se meri venni, de köulzlöm vele, hogy tegye csak el, rászolgált.

2021. szept. 29. 10:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocs a sok elírasért, gyorsan oötyögtem be a telefonba...
2021. szept. 29. 22:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Bevallom, semennyit nem szoktam adni futárnak. Korábban adtam illemből, de aztán utólag mindig belegondoltam, hogy mégis miért? Nem sajnálom én azt a pár száz forintot, csak úgy gondolom, hogy a kiszállítási díj benne van az árban.

Ha viszont étteremben vagyok és a pincér megnyerő stílusú, mindig adok 500-1000 forintnyi borravalót, hiszen az egy teljesen másfajta kiszolgálás.

2021. okt. 27. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!