Szerintetek ciki ha egy férfiú sír?
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 01:43
1/13 anonim válasza:
Én nőként nem tartom annak. Persze az se mindegy, milyen gyakran és mi miatt.
Ha minden apróság miatt, akkor az egy nőtől is elég gáz.
De ha olyan fájdalom éri, akkor bizony egy férfi sincs fából.
2/13 anonim válasza:
Nem. De ha hisztizik, az az. Mondjuk az egy nőnél is.
3/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem, már ha oka is van rá.
4/13 anonim válasza:
Na most, a sírás, az én olvasatomban az, amikor a szemekből folyadék szivárog. Továbbá, kissé rendszertelen a légzés. Hogy ezen az emberi reakción, általában nem irányítható folyamaton mi a ciki, nem értem.
Ha megemelkedik a vérnyomásom ciki?
Ha vérzik az orrom, esetleg?
Ha hányok?
Ha kifolyik a taknyom?
Ha légszomjam van, zihálok?
Ha futás után gyorsabban lélegzem?
Ha hagymaszeletelés közben könnyezik a szemem?
Tehát, hogy nem is értem...
5/13 anonim válasza:
A kellemetlen, szánalmas az, akiben ezek bármelyikére is felmerül, hogy "ciki."
6/13 anonim válasza:
Nem. Én csak jót tapasztalok. Nagyon segítőkész emberek vannak.
7/13 anonim válasza:
Nem, hogyha oka van rá. Nyilván olyan apróságok miatt nem illik sírnia, mondjuk hogy valaki rosszat szólt, vagy valami nem sikerült. De ha pl az édesanyja halála miatt sír valaki, vagy szerelmi bánata van, akkor az abszolút megértem és teljesen természetes. Nem szégyen sírni és sebezhetőnek mutatnia magát, nem kell minden helyzetben játszani a sérthetetlen kemény férfit.
8/13 anonim válasza:
Hogyha meghalt valamelyik rokonunk vagy a kutyánk akkor nem ciki, amúgy pedig szigorúan tilos bármiféle érzelmet kimutassunk😐
9/13 molnarmarcell21 válasza:
A férfiú szót használni sokkal cikibb.
10/13 anonim válasza:
Férfi vagyok, szerintem ciki. Én legalábbis nem engedem meg magamnak. Bár, most a világ tele van ilyen félhermafrodita, fiúlányokkal, gondolom azok bőgnek simán. Én viszont kemény vagyok, mint a vídia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!