Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok bűntudatot érezni...

Szoktatok bűntudatot érezni az emberiség túlfogyasztása miatt?

Figyelt kérdés

Eszetekbe jut ha megromlik otthon az étel, és ki kell dobni?

Dohányzás, vagy autóhasználat miatt?

Nekem rendszeresen eszembe jut, pedig próbálok odafigyelni. Nem dohányzok meg emiatt nem is akarok autót fenntartani.

2021. szept. 19. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem
2021. szept. 19. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem.
2021. szept. 19. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Igen, szoktam.
2021. szept. 19. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem, maximum a saját túlfogyasztásom miatt, aztán eszembe jut, hogy mások mennyivel többet ártanak.
2021. szept. 19. 19:57
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Igen.
2021. szept. 19. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

Nincs időm ilyesmin agyalni, én élvezni szeretném a saját életem, minél kényelmesebben. Most ezért pokolra lehet küldeni, de ez van.

Megalkottak egy rendszert amiben élünk, ezen mi nem igazán tudunk változtatni, kár rajta agyalni, úgy gondolom, hogy a föld meg mentése az a nagy dollármilliárdosok dolga, meg az államok vezetőié, ők vállalták a felelősséget, és főként ők rontották el valamilyen szinten. Most legyenek okosak, aztán ha nekik se megy marad Bruce Willis.

2021. szept. 19. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
36%

Igen. Szoktam gondolkozni azon hogy mit fognak gondolni rólunk azok akik majd egy szeméttel telerakott egyre kevésbé komfortos világot orokolnek tőlünk.

Nem értek egyet hatossal. Pont a kényelemszeretet miatt alakult így minden. Azt hittük, hogyha kiiktatjuk az ismert kenyelmetlensegeket akkor eljön a világbéke. Pedig csak térben és időben is attoltuk a szenvedést, magunknak meg teremtettünk újakat.

2021. szept. 20. 07:17
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Én nem pazarlok, más meg nem érdekel, mit csinál.
2021. szept. 20. 08:09
 9/10 anonim válasza:
100%
Nem jellemző.
2021. szept. 20. 13:03
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
Igen. Igyekszem nem túlfogyasztani, de látom mi megy a világban...
2021. szept. 21. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!