Milyen ember az akinek mikor elmondom mennyire megbántott, bocsánatkérés vagy magyarázat helyett inkább megszűnik létezni?
Sok minden elképzelhető amiben lehet ő is meg te is a hibás. Ha téged egy sértődékeny embernek tart aki a bolhából is elefántot csinál akkor jogosan tűnik el az életedből és ő a tiédből.
Konkrétumok nélkül most azt várod, hogy szídjuk a barátodat?
Sokkal normálisabb mint az, aki nem engedi el a témát, idegenektől várja hogy szapulják a másik felet.
Nem akarlak megsérteni, de a rövid kérdésed alapján én is gyorsan hanyagolnálak.
Az általad leírt ember gondolatai: Juci elvette a piros homokozó lapátomat az oviban én meg erővel visszavettem tőle. Most bocsánatkérést vár. A franc se fog azzal a libával többet beszélni. Inkább kerülöm, mint a pestist. Tegnap is olyan jó buli volt, hogy ő nem volt ott. A társaság teljesen felszabadult, hogy a mérgező személyiségű Juci nem tudott a buliról mert senki se szólt neki. Ma este is ilyen buli lesz. Remélem megint senki sem szólja el magát előtte a buliról! A baráti társaságból mindenki utálja Jucit, amit sajnos nem vesz észre, mert egy hisztérika.
Folytassam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!