Ha egy csaj nyomulós ez pozitív vagy negatív? Pl ha pasirol van szó, aki tetszik neki.
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 20:18
2/7 anonim válasza:
Hát én ha ilyen nővel találkoztam mindig úgy voltam vele hogy "mindegy arra jó lesz" és tényleg csak arra volt jó :d
3/7 anonim válasza:
Attól függ.
Ha a nyomulást egy kezdeményezésre, vagy határozott fellépésre érted, akkor nem feltétlenül negatív.
Ha viszont úgy gondolod, hogy megtetszik egy pali az utcán, és odamész letapizod stb, az nekem kicsit sok lenne.
4/7 anonim válasza:
Mi a visszajelzés, ha láthatóan menekül tőled negatív, ha pedig szívesen fogadja pozitív, de ilyen jelezgetésekbe nem a lányok a profibbak? Máshol azt látom hogy a pasi nem észleli a jelzéseket, tehát ha konkrét vagy akkor nyilván észreveszed egy pasi reakcióit.
5/7 anonim válasza:
Számomra vonzó, ha egy nő rámenős (nem az utcai lotyós szint persze).
6/7 anonim válasza:
Inkább negatívan ítélik meg általában :/
7/7 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy nyomulós?
Tetszem neki, és ráírt? Azt nem nevezném nyomulásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!