Most nem tudom, hogy nem tudod, vagy nem akarod értelmezni amit leírtam. Ha nem szándékosan vagy hülye, akkor javaslom újra elolvasni a hozzászólásom.
Lehet, hogy van ilyen ember, de ram ez szimplan nem igaz. Ha fel akarnek szedni tini csajokat, felszednék, en semmi szegyellni valot nem latok benne, de pl oktatasi helyzetben mindenki tabu. Raadasul elobb kezdtem el egyetemen tanitani, es az oktatasi tevekenysegem nagyresze most is mesterszakos vagy mar szakmaban dolgozo szakértő. Oket is mind meg akarom dugni? :D
Csak a számba adod a szavakat, aztán ezek ellen érvelsz.
Nem, nem azért mert illegális. Nekem ott is tabu, ahol nem illegális, lásd egyetem vagy felnőttképzés. Ezzel nulláztam is az első pár mondatod.
A második fele nem tudom nekem szólt-e, vagy csak hangosan filozofáltál, de azzal lehetne vitatkozni hogy most akkor az efebofilia "egészségtelen"-e. Mindenesetre mióta világ a világ a tini lányokat dugják, csak az elmúlt pár évtizedben vált ez valamiféle vitatandó kérdéssé, és lehet rajta moralizálni, de a törvény nem tiltja, konszenzusra alapul, és mindenki happy, úgyhogy röviden azt üzenném mindenkinek akinek baja van vele, hogy törődjön a maga dolgával.
#17 A törvény nem tiltja, igen, és? Valahol a pedofília sincs tiltva, és? És igen, lehet mondani, hogy beleegyezésen alapul, és? Szerinted a sok hűdeérett, akarom mondani buta, naiv, szeretethiányos/neveletlen kislány, akit már így is lebutított a média és a sok hülyeség vajon mennyi eséllyel fog belemenni az ilyenbe? Nagyon nagy eséllyel. Ilyenkor tényleg el lehetne gondolkozni azon, hogy vajon az ilyet tényleg lehet-e kölcsönös beleegyezésnek nevezni!? NEM! Neked az lenne a dolgod felnőtt férfi létedre, hogy az ilyenektől megvédd ezeket a lányokat, nem az, hogy megdugd őket! Azzal pedig marhára nem értek egyet, hogy mindenki foglalkozzon a maga dolgával, ha mindenki ezt a mentalitást követné, eluralkodna felettünk a káosz. És nem, attól még, hogy régen ez volt meg az volt még nem jelenti, hogy normális.
Szerettem volna azzal a válaszommal befejezni a témát, de rühellem, amikor valaki a múltal jön, meg hogy mi legális meg mi nem.
"Nem, nem azért mert illegális. Nekem ott is tabu, ahol nem illegális, lásd egyetem vagy felnőttképzés. Ezzel nulláztam is az első pár mondatod."
Amúgy meg azt kérdeztem, hogy azért, mert illegális vagy/és mert félted az állásod, de mindegy, olvasás nem megy látom. Attól még, hogy nem illegális, még kirúghatnak ugyebár, nem szokták az ilyet jól szemmel nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!