Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az Efebofília...

Szerintetek az Efebofília elítélendő?

Figyelt kérdés

2021. szept. 16. 17:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
#7 Amúgy azért kösz az önigazolásod miatt! 😀 Sajnos vettem észre, hogy az ember a gyereke tanárában sem bízhat meg, mert hogy ti igazán érett férfiak, akik csak is jót akartok ezeknek a kislányoknak még a saját nemi vágyaitokat sem tudjátok normálisan kezelni, tisztelet a kivételnek persze. Aztán még te jössz a kanos palota pincsi jelzővel, az eszem eldobom! 😂
2022. jún. 22. 19:04
 12/20 anonim ***** válasza:
28%

Most nem tudom, hogy nem tudod, vagy nem akarod értelmezni amit leírtam. Ha nem szándékosan vagy hülye, akkor javaslom újra elolvasni a hozzászólásom.

2022. jún. 22. 19:09
 13/20 anonim ***** válasza:
65%
#12 😀 Újra elolvastam és semmi nem változott. Tudod, mint egy pedofilnál is, nem feltétlenül tudatos nálad az, hogy ilyen korú gyerekek közelében vagy, nem biztos, hogy feltudja azt az agyad dolgozni, hogy amit csinálsz az rossz és emiatt nem is gondolsz arra, hogy ez rossz, te elhiszed, hogy úgy hiszed, hogy azért vagy velük, mert teszem azt te tanítani szeretnéd őket, de belül azért vagy velük, mert ha esetleg olyanra kerülne a sor, akkor tudnál a lehetőséggel élni. Van, akinél ez tudatos, van akinél nem.
2022. jún. 22. 19:25
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
#12 De tudod, amint írtam is igazából az efebofíliával nincs is nagy gond, nem baj, ha vonzanak a fiatal lányok, emiatt én nem ítéllek el, mert szerintem is vonzóak tudnak lenni, sokszor meg se lehet mondani, hogy hány évesek. De az igazság az, hogy 3 fajta efebofil létezik. Az amelyik tudja irányítani a vágyait függetlenül attól, hogy tanár-e vagy sem, az amelyik nem tudja és tudatosan direkt ilyen korú lányokra nyomul és igyekszik olyan helyen elhelyezkedni, ahol ilyen korú lányokkal léphet kapcsolatba, és az amelyik valószínűleg te vagy.
2022. jún. 22. 19:34
 15/20 anonim ***** válasza:
19%

Lehet, hogy van ilyen ember, de ram ez szimplan nem igaz. Ha fel akarnek szedni tini csajokat, felszednék, en semmi szegyellni valot nem latok benne, de pl oktatasi helyzetben mindenki tabu. Raadasul elobb kezdtem el egyetemen tanitani, es az oktatasi tevekenysegem nagyresze most is mesterszakos vagy mar szakmaban dolgozo szakértő. Oket is mind meg akarom dugni? :D

2022. jún. 22. 19:36
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#15 Oktatási helyzetben mindenki tabu... Jó, rendben van, elhiszem. Miért? Mert illegális? Nem szeretnél az állásoddal játszani? Megértem, akkor ezekszerint az efebofilok azért értelmesebbek egy fokkal a pedofiloknál és ezekszerint te nem az a fajta vagy, akiről én írtam. Ez idáig még oké is, semmi gond nincs ezzel. DE! Egy egészséges ember NEM vágyik egy 14 éves társaságára, nem kezd ki velük, akkor sem ha lehetősége lenne rá, pont. És itt én be is fejeztem a témát, legyen szép napod.
2022. jún. 22. 19:42
 17/20 anonim ***** válasza:
33%

Csak a számba adod a szavakat, aztán ezek ellen érvelsz.

Nem, nem azért mert illegális. Nekem ott is tabu, ahol nem illegális, lásd egyetem vagy felnőttképzés. Ezzel nulláztam is az első pár mondatod.

A második fele nem tudom nekem szólt-e, vagy csak hangosan filozofáltál, de azzal lehetne vitatkozni hogy most akkor az efebofilia "egészségtelen"-e. Mindenesetre mióta világ a világ a tini lányokat dugják, csak az elmúlt pár évtizedben vált ez valamiféle vitatandó kérdéssé, és lehet rajta moralizálni, de a törvény nem tiltja, konszenzusra alapul, és mindenki happy, úgyhogy röviden azt üzenném mindenkinek akinek baja van vele, hogy törődjön a maga dolgával.

2022. jún. 22. 19:54
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

#17 A törvény nem tiltja, igen, és? Valahol a pedofília sincs tiltva, és? És igen, lehet mondani, hogy beleegyezésen alapul, és? Szerinted a sok hűdeérett, akarom mondani buta, naiv, szeretethiányos/neveletlen kislány, akit már így is lebutított a média és a sok hülyeség vajon mennyi eséllyel fog belemenni az ilyenbe? Nagyon nagy eséllyel. Ilyenkor tényleg el lehetne gondolkozni azon, hogy vajon az ilyet tényleg lehet-e kölcsönös beleegyezésnek nevezni!? NEM! Neked az lenne a dolgod felnőtt férfi létedre, hogy az ilyenektől megvédd ezeket a lányokat, nem az, hogy megdugd őket! Azzal pedig marhára nem értek egyet, hogy mindenki foglalkozzon a maga dolgával, ha mindenki ezt a mentalitást követné, eluralkodna felettünk a káosz. És nem, attól még, hogy régen ez volt meg az volt még nem jelenti, hogy normális.

Szerettem volna azzal a válaszommal befejezni a témát, de rühellem, amikor valaki a múltal jön, meg hogy mi legális meg mi nem.

2022. jún. 22. 20:18
 19/20 anonim ***** válasza:

"Nem, nem azért mert illegális. Nekem ott is tabu, ahol nem illegális, lásd egyetem vagy felnőttképzés. Ezzel nulláztam is az első pár mondatod."

Amúgy meg azt kérdeztem, hogy azért, mert illegális vagy/és mert félted az állásod, de mindegy, olvasás nem megy látom. Attól még, hogy nem illegális, még kirúghatnak ugyebár, nem szokták az ilyet jól szemmel nézni.

2022. jún. 22. 20:35
 20/20 anonim ***** válasza:
39%
A kérdés efebofoliával kapcsolatos nem a pedofíliával minek vitáztok normális vagy nem normális pedofil vágy gyerek iránt nem az nem normális egyértelműen de 16/17 éves csajjal miért ne lenne persze 50 60-nat taposó akkor már kétséges erőkőlcs véket de nekem ne mondja meg senki hogy 25 vok és 17 csajom az nem normális a tinik kor a leg vonzóbb kór egéség feszes bőr Stb. Meg az egéséges utód minér őregeb annál nagyobb ésély nem egéséges az utód csak azt akarom mondani hogy evolúció wazze pedokat meg kezelni kell pszichológusokall vagy valami mert aranyos gyerekek ránézve néha olyan érzésem van hogy agyon őlelgetném őket szerintem így normális és pont...
2022. aug. 14. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!