Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt az ősz! Ti hogyan élitek...

Itt az ősz! Ti hogyan élitek meg az őszi hangulatot?

Figyelt kérdés

Milyen programok, bevett szokások jellemzőek rátok a szeptember-október-novemberi időszak alatt?

Kuckósítjátok, kidíszítitek kicsit a lakást (vagy csak a szobátokat) őszies stílusúra? Ha igen, mik a módszereitek?

Meséljetek 😊

2021. szept. 15. 22:53
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
51%
Dolgozok és nincs időm ilyen felesleges dolgokkal foglalkozni.
2022. nov. 2. 18:08
 32/39 anonim ***** válasza:
63%

Ahol elek, a nyar is oszies, amugy viszont minden harsogoan zold. Mindenutt fu, sok az orokzold. Amit szeretek, vegre normalis dolog dzsekiben jarni, nyaron ahogy elmegy a nap, hideg van, de az oslakok egy szal semmiben. Es most sok a piros bogyo, ragyognak.

Semmit nem csinalok maskepp. Amugy a tel a kedvencem.

2023. okt. 2. 18:52
 33/39 anonim ***** válasza:
63%

Most pont jó. Ezt szeretem. Napközben még jó meleg van, de már nem pokol. Még színes, leveles minden, az ég, a felhők csodásan színesek. Igazi csavargós idő. Leg változatosabban most lehet öltözni.

A lakásban most csináltam meg az őszi selejtezést, ablak mosást, nagytakarítást, ha hodegebb lesz, már nem jó erre.

Ilyenkor (is) szeretek bekuckózni a takaró alá délután fincsi teával, nasival forrócsokival. Egy jó film vagy könyv társaságában.

Illatmécsesek, sült tök... 😁

A telet nem szeretem. Zord, hideg, sötét. Teljesen bedepizek.

2023. okt. 2. 19:55
 34/39 NTBS ***** válasza:
43%
Most kicsit nehezebb mint tavaly.
2023. okt. 3. 06:58
 35/39 anonim ***** válasza:
90%

Még élvezem a jobb időt, a melòt jó ilyenkor csinálni/kint dolgozom/. Közeledik a halloween is/nem érdekel, hogy Mo-n nincs, nálam van/, vettem pár tökös cuccot, meg lehet tököt is faragok, mert az egy jó elfoglaltság. Meg én ilyenkor már szoktam csinálni forralt bort is, még idén nem készítettem, de fogok már szerintem jövőhéten. Közben felirattam magamat a listára, hogy karácsonykor én is kapjak képeslapot, meg én is küldök idegeneknek. Azt még ilyenkor ősszel rendezzük. Szerintem tök izgalmas. Már kíváncsi vagyok milyen képeslapokat fogok kapni, és melyik országrészből. :D

Na, meg mikor van időm akkor régiségvásározok. Holnap is megyek, bár holnap még tuti nem lesz forralt bor. Nem vagyok nagy piás, de hűvös időben a forralt bornak nehezen állok ellen.

Nem várom a telet, a karácsonyt szeretem, de minden évben dolgozom karácsonykor is, szóval így ez picit nehéz. De jövőre már melót váltok.

2023. okt. 14. 17:30
 36/39 anonim ***** válasza:
90%
Tekintve hogy ma rövidujjú pólóban ültettem a virágokat a rikító zöld levelű fa alá, miközben hét ágra sütött nap, abszolút semmi őszi hangulatom nincs. Még a halloweeni hangulatot is képtelen vagyok magamra erőltetni, pedig az a kedvenc ünnepem. Nincs hideg, se köd,
2023. okt. 14. 19:04
 37/39 anonim ***** válasza:

Na sikeresen elküldtem véletlenül (#36) :')

*Nincs se hideg, se köd, se borongós esős idő, a levelek sem sárgulnak... de legalább a gesztenye és a dió hullik. Egyedül az iskola és az érettségire készülés tartja bennem a lelket ilyen tekintetben, szoktam forró csokit inni és almás vagy fahéjas gyertyát égetni tanulás közben, az valamennyire előhozza belőlem az őszi hangulatot.

2023. okt. 14. 19:12
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Gyűlölöm. Elázott ruhában ülhetek munkában ma is (pedig esőkabátban, vízálló cipőben, ernyővel indultam el)

Jövő héttől pedig sötétben járok haza.

Nagyon nagyon nagyon várom a tavaszt már most.

2023. okt. 27. 10:40
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Nyáriasan..... 10-15 év, és más évszak nem lesz.
2023. okt. 27. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!