Itt az ősz! Ti hogyan élitek meg az őszi hangulatot?
Milyen programok, bevett szokások jellemzőek rátok a szeptember-október-novemberi időszak alatt?
Kuckósítjátok, kidíszítitek kicsit a lakást (vagy csak a szobátokat) őszies stílusúra? Ha igen, mik a módszereitek?
Meséljetek 😊
Még nem igazán van ősz hangulatom addig amíg reggel 6 órakor nem leszek libabőrös egy szál pólóban.
Egyébként szeretem az őszt, várom is, állítólag péntektől megjön. Bár én nem szoktam kidíszíteni a lakást, én csak szimplán élvezem a hangulatát.
Hát nekem az ilyen átmeneti időszakok elég szenvedősek. A végletek embere vagyok 😄
Egyébként nagyon szeretek a természetben lenni, és nézni a szép színeket, hogy hogyan változik minden.
Ha már minden kellően leszáradt akkor meg készülődök a karácsonyra.
Én utálom az őszt, nekem az elmúlásról szól és hogy még nagyon sokat kell várnom a tavaszig. :(
Kinem díszíteném soha a lakást ilyen barnás, narancsos őszies színekkel, száraz virágokkal, biztos depis lennék a hangulatától.
Én ilyenkor keresem a fényt, égetem mindehol a lámpákat, vidám zenéket, műsorokat nézek, fényes plázákba, uszodába járok, nehogy bedepüljek. Levegőn igaz sokat vagyok, de az ősz színeit a természetben sem
szeretem, max. délelőtt ha süt a nap, a fény dob fel, nem a színek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!