Jelentkeztem mesterszakra, de nincs kedvem beiratkozni, mit tegyek, vegyek erőt magamon, vagy hagyjam az egészet?
Nincsen kedvem hétvégente órákra járni, se tanulni, se beadandót írni, se diplomadolgozatot, nincsen semmi motivációm.
Vegyek magamon erőt, és valahogy préseljem ki azt a 2 évet, vagy hagyjam a francba az egészet? (ellátásilánc menedzsment szak)
Hasznát vennéd a diplomának, vagy csak csinálnád, mert csak? Ha hasznát vennéd, akkor én a helyedben erőt vennék magamon, de csak azért, mert a szüleim/társadalom/szomszédjancsika azt várja, azért biztosan nem erőltetném meg magam.
Én is nagyon szemeztem a mesterképzéssel, de miután rájöttem, hogy a szakmámban ennek nem sok értelme van, csak ha kutatónak megyek, ami nem állt szándékomban, és már egyébként is rendesen dolgoztam teljes állásban, így lemondtam róla, mert csak az egómnak lett volna jó, ha van, amúgy értelme nem lett volna. Szerintem neked is ez alapján érdemes mérlegelned, bár ha most ennyi kedved van hozzá, akkor nem valószínű, hogy röpke 2 év alatt letudod, gyanús, hogy amúgy is csúsznál vele, aztán meg simán abbamaradna az egész, mint nagyon sok hasonló hozzáállású ismerősöm esetében.
Hagyd a francba, a McDonald's-ba mindig szükség lesz az ügyes kollégákra a sültkrumplis standnál.
Most erre mit lehet írni? Ezt neked kell érezni.
Nem vagyok motivált mert nem látom, hogy mi értelme van. Mondjuk az alapszakhoz is így álltam hozzá, és csak később láttam értelmét az egésznek :D
ezért kérdeztem meg, hátha valaki többet tud mint én, vagy több ideje van a munkaerő piacon és biztosan tudja állítani, hogy van értelme még 2 évet szenvedni :D
6
Nálunk is másfél év ment a kukába a katonaság miatt, bár inkább tanulhattunk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!