Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Izzadni vagy fázni utálsz jobban?

Izzadni vagy fázni utálsz jobban?

Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 20:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Nehezen viselem a hideget , nem jo a vérnyomásomnak. A hőséget sem szeretem, de attol legalább nem vagyok rosszul.
2021. szept. 6. 21:48
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Gyűlölöm az izzadást, a meleget és a napsütést. Fázni elenyészően ritkán szoktam, és kifejezetten jólesik, mert azt jelzi, hogy végre nekem való idő van. Ha fázik az ember, mindig felvehet egy újabb réteg ruhát, de negyven fokban nem segít semmi, olyankor még szakszerűen megnyúzva is izzadnék.
2021. szept. 7. 18:51
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Fázni rosszabb, ezerszer inkább izzadok, mint fázok.
2021. szept. 9. 17:23
 14/22 anonim ***** válasza:
96%

Nálam az a helyzet, hogy amikor melegem van, akkor nemcsak izzadok, hanem leesik a vérnyomásom, gyenge vagyok, rosszul vagyok. Így inkább a hideg.

Eleve hidegszerető vagyok.

Hidegbe bele tudok feledkezni, például ha télen, a túlfűtött lakásban hűtöm a hálószobát és közben a nappaliban fázom.

Míg melegben... Rosszul vagyok.

2021. szept. 9. 22:03
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
Most komolyan egy ilyen kérdésnél is megy a lepontozás?!
2021. szept. 10. 04:34
 16/22 anonim ***** válasza:
96%
Ha fázom felöltözöm, vagy iszok valami meleget. De az izzadással a kánikulában nem tudok mit kezdeni :/ rühellem
2021. szept. 17. 18:36
 17/22 anonim ***** válasza:
80%
En mindkettot jol viselem, de a hideget kicsit kevesbe kedvelem.
2021. szept. 18. 09:59
 18/22 anonim ***** válasza:
96%

Én szeretem a hideget, általában csak addig az érzésig jutok el, hogy "ja, kicsit hűvös van, fel kéne vennem egy plusz réteget", de annyira nagyon nem szoktam dideregni. Ha mégis fázom, az ilyen tanulópénz, hogy ennyi meg annyi fokban nem öltözöm úgy, ahogy akkor, mikor fáztam.

Izzadni nagyon nem szeretek, kb dezodor függő vagyok és mindig simára borotválom magam, mert így érzem azt, hogy a lehető legszárazabb vagyok. Mozogni is este szoktam vagy inkább hosszan, de nem megerőltetőt, pont emiatt, mert utálom, ahogy folyik rólam a víz.

Ha itt tartunk: a nyárral az a bajom, hogy nem tudok annyira meztelen lenni, hogy ne akarjak megsülni, annyi vizet inni, hogy ne legyek szomjas. A tél Magyarországon enyhe, szóval, ha hideg van, fel tudok úgy öltözni, hogy nekem jó legyen és inkább azt preferálnám, ha hidegebb lenne gyakran, minthogy meleg.

2021. szept. 18. 10:57
 19/22 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az arcom, lábfejem, kezem tud rettenetesen fázni, ráadásul a hidegben szabályosan rosszul vagyok. A melegben csak izzadok, ha lehetne, én a telet úgy vészelném át, hogy egyáltalán nem teszem ki magam a hidegnek, sajnos ez nem opció.
2021. szept. 18. 18:24
 20/22 anonim ***** válasza:
93%
A melegtol hamarabb lesz levertseg, hanyinger de eletemben ketszer faztam ugy, nyari nagy lehulesnel, hogy mar az is valosagos rosszulletet okozott.
2021. szept. 18. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!