Ti be szoktatok izzadni ilyen időben a ruhátokba?
Figyelt kérdés
Én elég izzadós vagyok és ha egy pulóver vagy kabát van rajtam izzadok, de levenni nem tudom, mert úgy meg hideg van meg2019. ápr. 13. 22:44
2/7 anonim válasza:
Én csak ha nagyon sietek, egyébként nem, számomra ez nagyon kellemes időnek számít :)
N
3/7 anonim válasza:
Én már trikóban járok, pont ezért. Nekem ez már meleg.
4/7 anonim válasza:
Én is izzadós vagyok és ha sietek vagy kicsit túlöltözök, akkor le szoktam izzadni, de ezt azzal szoktam kikerülni (ha sikerül), hogy lengén öltözök. Pólóban vagyok, amikor mások pulóverben.
5/7 anonim válasza:
Sajnos nem csak ilyen időben. Én télen-nyáron hónaljkutyás vagyok :D
6/7 anonim válasza:
Jajj, bocsi, baromságot írtam. A hónaljkutya az a hónaljszőrt jelentené.
Én az izzadságfoltra gondoltam :D
7/7 anonim válasza:
Ha kint 10 fok van (amikor kiemelted a kérdést, annyi körül volt), bizony melegem van és izzadok is, amikor gyors tempóban gyaloglok illetve a tömegközlekedési eszközökön. Pedig 1 vékony és 1 vastag pulcsiban járok, nincs kabát.
Egyesek szerint gondolom fogyhatnék, de én nem akarok. Túlsúlyos azért nem vagyok.
Szimplán hidegtűrő vagyok.
Bár én ebben sem vagyok biztos, inkább csak kibírom a saját éghajlatomat.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!