Első nap utáni elkeseredettség az egyetemen?
Hidd el nagyon sokan éreznek így.
Én is amikor gimibe mentem először egyszerűen nagyon rosst volt. Mondhatom életem legrosszabb napja volt. Nem tudom leírni hogy éreztem. Ez tartott 3 hétig aztán jobb lett.
Csak lazulj, relaxálj. Bízz magadban, sokkal jobb lesz
Az első hét nehéz. Utána már belerázódsz és lesz egy ritmusa az életednek.
Eleinte én is azt éreztem, hogy mindenki okos, csak én nem, aztán rájöttem, hogy még véletlenül sem gondoltam jól. Ne pánikolj.
Fu, hat ha jol ertem a regi rendszer szerint (amikor meg nem ez a bolognai volt es 3+2 volt az egyetemi diplomaszerzes menete), te már 4-ed eves egyetemista lennel.
szerintem probalj igy gondolni magadra.
Abban az idoben a 4-ed evesek mar nagyon nagynak szamitottak es menőnek. Maximum a diplomamunka lehetett nekik ijeszto, hogy ideje elkezdeni megirni a szakdolgozatot, de ezek szerint te mar az MA vegen irtal egy hasonlo valamit, nem? Szoval jobban allsz, mint en 20 evvel ezelott. Tehat fel a fejjel, eleg okos vagy, eleg ug,es vagy, eleg tapasztalt vagy. Csak kezdodjenek el rendesen az eloadasok, gyakorlatok stb. legyen nehany buli, egyetemi prpgram es maris jobban fogod erezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!