Munkahelyi interjún ha sokat mesélnek a cégről akkor mivel nem értem annyira lefáradok, frusztrál a szemkontaktus is, ez általában így szokott lenni mással is?
Tehát, ha a szakértő elkezdi mondani, hogy mivel foglalkozik a cég és ebbe nagyon mélyen belemegy
És readásul a szemembe is néz sokáig, látom rajta, hogy ez az ő területe és érti is amit mond, de én elég hülyén kezdem érezni magam egy 10-20 másodperc szemkontaktus után főleg amikor már egy olyan részt mond ami nekem sok így elsőre, de ez után még mond egy rakat olyan
Ti, hogyan kezelitek az ilyen szituációt?
Nyugodtan kérdezz vissza, ha egyszerre sok. "Elmagyarázná kicsit bővebben? Ezt itt nem értettem"
Ha meg ilyen alap beszélgetésnél nem tudsz odafigyelni, akkor meg figyelemzavaros vagy, és akkor szakemberhez kellene elmenni, mert nem sok munkahelyen szeretnek olyat alkalmazni, aki 1 percig nem képes odafigyelni, semmit nem jegyez meg és bambul.
Szituáció nem kívánja meg, hogy visszakérdezzek, nem tudok úgy visszakérdezni, mivel annyira mélyen belemegy a témába
Nem is a pozícióról hanem a pozíciót körülvevő dolgokról beszél, ezért én közvetlen nem vagyok érintett, és ezért azokhoz nem is értek, és nem is kell értenem, csak max felületesen, csak úgy felvázolja
Figyelemzavar ez érdekes dolog, arra tudok figyelni ami nagyon érdekel, akkor le sem tudom venni a figyelmem róla, de amikor valami nem akkor jön ez amire a modern ember azt mondja, hogy "ja igen ő figyelemzavaros"
Nem lehet, hogy csak mélyről jövően nem vonz a téma és emiatt, mivel nem az én területem ezért az agyam tudattalanul is képtelen odafókuszálni?
Nekem ilyenkor máshol jár az agyam. Remélem közbe, hogy rátér hamar a lényegre, és nem baxom el ott az egész napot.
Általában olyan helyeken tartanak ilyen hosszú mese délutánt, ahol rohadt kevés a fizu.. Persze a fizetési adatokat a monológjuk után mondják csak, annyira titkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!