Mit gondolnak az emberek akik folyamatosan a másikkal foglalkoznak?
Sziasztok!
Megosztó témára kérdezek rá! Sőt az emberek nagy százaléka ilyen, úgyhogy előre is elnézést ha valakit megbantok!
Az emberek általában szeretnek a másikkal foglalkozni:
Milyen ronda a cipője?
Miért van 25 év különbség a házastársak között?
Miért olyan kövér az a nő, fogyjon le?!
Úristen hogy sminkelte ki magát!
Hallottad hogy a Julcsi szakított a Palival multhet csütörtökön de ma már megint együtt voltak?
Ezekhez hasonló folyamatos más életével foglalkozást egyszerűen nem birok elviselni. Jó róluk beszélni? De az ő életük, ha neki egy 30 évvel idősebb férj kellett akkor ez van, nem neked kell élned vele.
Egy ideje észrevettem magamon, ha valaki a környezetemben elkezd így kibeszélni valakit, vagy más életével foglalkozni, konkrétan felidegesit és kb kiabalnom kell az emberrel, hogy hagyja abba, mert engem nem érdekel.
Ez csak berogzult hülyeség hogy a másikkal foglalkozzunk?
Én miért leszek ilyen ideges ettől? Egyszerűen csak rájöttem, hogy engem ez nem visz előrébb, és feleslegesnek tartom?
Aha jó, köszönöm a válaszokat. Akkor ez csak emberekben megragadt hülyeség. Engem is zavarnak a kéretlen tanácsok is nyilván, de az ha nekem beszélnek valakiről tényleg kiakaszt.
Mostanában sokat foglalkozok a személyiségem epitesevel, magammal, pozitívabb legyek, erősebb. Mióta figyelek rá, nem beszélek így másokról és annyira zavar ha más megteszi hogy a hajam tépem komolyan
Amúgy oké, tiszteljük a másik magánéletét, csak rohadt irritáló az, amikor valaki adja a nagy "én vagyok a valaki" embert a munkahelyén vagy igazából bárhol, de esetlegesen a magánélete egy nagy hulladék és az egész egy vetítés, amit előad magáról.
Ilyenkor az ember zsebében nyílik a bicska és igenis kibeszéli a másikat, hogy mégis mit képzel magáról az ilyen.
Emberi tulajdonság, amit az irigység kicsinyesség vagy a magánélet egyhangúsága hoz ki az emberekből. Azzal hogy más életével foglalkoznak, egy pillanatra elszakadnak a saját problémáiktól.
Nem láttad régebben mennyi idős néni ült kint a padokon, vagy figyelt az ablakból? Persze ha falusi vagy egyáltalán. De ugyanez a dolog panelban is megfigyelhető.
Az emberek szeretnek más dolgaival foglalkozni, rávilágítani a hiányosságaira, hogy ezzel magukat kvázi jobbnak tüntessék fel.
Van és lesz is ilyen embertípus dögivel.
Közmunkában dolgoztam- lényegtelen hogy miért- de olyan fokú áskálódást, kibeszélést, pletykálást ami ott folyt, egyetlen szappanoperában sem láttam még, pedig a 90-es években az összes nagy szériával képben voltam. :D Mondanám hogy ez valahogy talán az IQ- val is összefügg, de nem akarok ilyen messze menni, vagy megbántani a munka világának a perifériáján dolgozókat
Falusi vagyok! Tehát nagyon is tudom, hogy ment ez. Most is nagyon sokszor tapasztalom, de nem gondoltam hogy ennyire bennem áradt ez az emberekben.
Valaki esetleg tudja hogy én miért nem szeretem ezt, miért nem követem ezt a példát? (bár örülök neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!