Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan engedjem ezt el?...

Hogyan engedjem ezt el? Egyszerűen zavar és bosszant. Többi lent 22L

Figyelt kérdés

Láttam az exem egy másik lánnyal csókolózni. Három hónapja szakítottunk. A szép a dologban, hogy ez a lány az egyik legjobb barátja exe, akik szintén utánunk szakítottak 2 héttel.

Nem ez állt a háttérben. Viszont egymás karjaiban találtak vígaszt. És ami a legpofátlanabb, hogy az exem egy helyen dolgozik ezzel a legjobb barátjával és ő nem tud semmit. Nagyon bánt ez az egész és undorítónak tartom, mégpedig azért, mert előtte járt a szája, hogy ez nála elképzelhetetlen szituáció lenne és nem is érti azt aki ilyent tesz.

Igazából pár bíztató szót szeretnék, illetve a véleményetekre vagyok kíváncsi

2021. aug. 28. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tedd túl magad rajta valahogy. Azt írtad nem ez állt a háttérben, nem csalt meg a lánnyal. Elhiszem, hogy rossz érzés mással látni a volt párod, de számomra a szakítás azt jelenti, hogy onnantól kezdve nincs köztetek romantikus kapcsolat, a másik párkapcsolati döntéseibe pedig nincs beleszólásotok. Lehet, hogy ő ezzel a lánnyal tényleg megtalálta a számítását, és tényleg beleszeretett, ezt nem tudhatod. A barátjával meg majd ők lerendezik ezt egymás között, előbb vagy utóbb úgyis kiderül. Szerintem ne avatkozz bele, hanem méltóságteljesen tedd túl magad a dolgon, aztán ha készen állsz, keresd meg te is a szerelmet. Remélem megtalálod! :)
2021. aug. 28. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
27%

nem igazán értelek.

mivel az esetek 99%ban az van, hogy a nő félrekúr a palija ezt megtudja és még a nő van felháborodva a végén, hogy miért akad ki a pali ezen?

te meg fiatal vagy...butuska vagy....nem fogod fel, hogy utánad is léteik világ.

szóval vagy elmondod ennek a srácnak, hogy szereted őt, vagy nem foglalkozol ezzel a témával többet.

ennyi ez baba.

2021. aug. 28. 21:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Szerintem félreértetted a kérdést... Mert itt nem azzal van baj, hogy utánam lett valaki, hanem hogy KI lett...Nekem ez a gerinctelen, főleg ha valaki szembe fordul az elveivel. IGAZSÁGÉRZETRŐL van szó. Nem érzelmekről

...baba

2021. aug. 28. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

és a végeredményen változtat vmit az igazságérzeted?

ne legyél ned stark baba.

2021. aug. 28. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Én megértelek hogy nehéz nekem nem kapcsolatom csak barátságom vesztettem el nekem fél év kellett mire azt mondtam már túl vagyok, addig nagyon sokat gondoltam rá. De túl kellett lennem a múltat már nem tudom megváltoztani ahogyan te sem, gondolj arra hogy majd lesz más eljön az az ember aki észre veszi benned majd azt amit más nem értékelt. Mindig van remény,mindig van előre, mindig van kiút.. Sok sikert kívánok neked! Remélem hamarosan megtalálod a párod!
2021. aug. 29. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!