Hogyan engedjem ezt el? Egyszerűen zavar és bosszant. Többi lent 22L
Láttam az exem egy másik lánnyal csókolózni. Három hónapja szakítottunk. A szép a dologban, hogy ez a lány az egyik legjobb barátja exe, akik szintén utánunk szakítottak 2 héttel.
Nem ez állt a háttérben. Viszont egymás karjaiban találtak vígaszt. És ami a legpofátlanabb, hogy az exem egy helyen dolgozik ezzel a legjobb barátjával és ő nem tud semmit. Nagyon bánt ez az egész és undorítónak tartom, mégpedig azért, mert előtte járt a szája, hogy ez nála elképzelhetetlen szituáció lenne és nem is érti azt aki ilyent tesz.
Igazából pár bíztató szót szeretnék, illetve a véleményetekre vagyok kíváncsi
nem igazán értelek.
mivel az esetek 99%ban az van, hogy a nő félrekúr a palija ezt megtudja és még a nő van felháborodva a végén, hogy miért akad ki a pali ezen?
te meg fiatal vagy...butuska vagy....nem fogod fel, hogy utánad is léteik világ.
szóval vagy elmondod ennek a srácnak, hogy szereted őt, vagy nem foglalkozol ezzel a témával többet.
ennyi ez baba.
Szerintem félreértetted a kérdést... Mert itt nem azzal van baj, hogy utánam lett valaki, hanem hogy KI lett...Nekem ez a gerinctelen, főleg ha valaki szembe fordul az elveivel. IGAZSÁGÉRZETRŐL van szó. Nem érzelmekről
...baba
és a végeredményen változtat vmit az igazságérzeted?
ne legyél ned stark baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!