Zavar a hangzavar. Mást is? :)
Nem szeretem én sem a FELESLEGES, ELKERÜLHETŐ zajokat hosszútávon. Az rendben van, hogy más emberek célokat tűznek ki maguk elé, amit adott esetben meg is próbálnak megvalósítani, - nem bénulhat le mindenki csak azért, hogy "őfelsége" csendben pihenhessen! De amikor mindenféle empátia nélkül, másokat SZÜKSÉGTELENÜL zavarva érzi jól magát valaki, azt én sem tudom elfogadni. Van egy szomszédom, akinek például az a rögeszméje, hogy NAPONTA nyaszabolja a füvet egy "zúgócsigával", - az istennek nem tud kifogyni az ambícióból, pénzből, energiából, amit ez a felesleges "pezsgés" felemészt, - aztán szinte "panaszkodik", amelynek az üzenete az, hogy ő naponta kénytelen saját költségen vagdosni a füvet. Teljesen szükségtelenül zavar másokat ezzel, mert:
1. Pihenni nem tudnak mások tőle
2. Nem az ő feladata ott nyírni a füvet - mert közterület
3. Több, mint szükségtelen olyan gyakran vagdosni a füvet, mint ahogyan ő gondolja, hogy szükséges
Szegénykém nem tud mit kezdeni magával a jólétében és néhány kontrollálatlan pillanatában úgy él, mint egy önjelölt "helyi sheriff". Jót mosolygok rajta, aztán sorsára hagyom, - mert mást nem lehet kezdeni az ilyen szerencsétlenekkel, - de belül dühít egy kicsit, hogy ha akarok, ha nem , a személyre szabott hülyesége miatt nem alhatok addig, ameddig alhatnék, ha ő nem pezsegne állandóan.
Ez van! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!