Hanna névhez milyen vezeték név illene?
Figyelt kérdés
Név ötlethez kéne és olyat szeretnék ami úgy illik hozzá, mármint kiejtésre.2021. aug. 26. 01:52
13/29 October15 válasza:
Zseni, a hsz-ek 80%-a törölve lett... most eskü úgy érzem mintha lemaradtam volna valamiről. Na jó nem, de azért kíváncsi vagyok mégis mit sikerült alkotni.
Amúgy ha a karakter neve nem igazán lényeges a történet szempontjából akkor folytasd aztán majd csak beugrik valami nem?
Hogy azért a kérdésre is válaszoljak: Kruppa? [Igazából csak az írás miatt jutott eszembe de magyarázható a dolog, a vezetéknév asszem német eredetű, a Hanna meg héber úgyhogy ha nem 44-ben játszódik a sztori akkor kiadja. :D ]
14/29 anonim válasza:
Nemár, miről maradtam le? :(
Amúgy meg Hegedűs.
15/29 anonim válasza:
Most írtam egy könyvet tavasszal és Hannának hívják a főszereplőt, de nem árulom el a vezetéknevét, nehogy lenyúld :-)
19/29 anonim válasza:
Kalocsai Hanna
Marosi Hanna
Hámori Hanna
20/29 anonim válasza:
#13-14 Szét lett trollkodva. Az összes politikai párt vezetője, tagjai, pár vicces rajz betűkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!