Milyen magyar női neveket tudtok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 00:37
2/11 anonim válasza:
Minap szembetaláltam magam egy gyönyörű szőkehajú, bájos arcú lánnyal a mekiben.
Megkérdeztem, hogy hívják, erre azt mondta "Péter". Végülis az sem csúnya név.
3/11 anonim válasza:
Lado Janos Utonevkonyve gyerekkorom ota ott van a polcon. Szinte fejbol tudom, de nem allok neki.
5/11 A kérdező kommentje:
4.humoros..
2021. aug. 26. 02:00
7/11 anonim válasza:
Engem nagyon megfogott a Leonetta
8/11 anonim válasza:
Komolyan ezt is mi keressük ki neked? Google a barátod. A teljesség igénye nélkül: Emese, Réka, Csenge, Hanga, Cseperke, Imola, Boglárka stb.
9/11 anonim válasza:
Imola, Ibolya, Hanga, Csenge, Emese, Emőke, Réka.
10/11 anonim válasza:
Most írok néhány nevet segítségként. :D
Dóra, Anna, Petra, Réka, Katalin, Csenge, Melánia, Emese, Emma, Viola, Kincső, Virág, Laura, Zita, Márta, Bianka, Zsófia, Éva, Ildikó, Viktória.
Ezek Magyarországon adható női nevek. Egyik sem nagyon szokatlan vagy ritka. Szerintem mindenki hallotta már valahol ezeket a neveket párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!