Szerintetek ez tényleg magyar mentalitás vagy máshol is ilyenek az emberek?
Figyelt kérdés
Az utóbbi párhónapban beléptem facebookon egy csomó csoportba, mert érdekeltek amiről ott szó van. Viszont mostanra egy csomóból ki is léptem, mert egyszerűen mindenen összevesznek, feleslegesen egymásba állnak. Tök mindegy ki milyen posztot rak ki valaki tuti veszekedést kezdeményez. Amitől herótom szokott lenni az a nagyon okos emberek, ez a végre talált valakit aki nem tudott egy alap dolgot és elhordja minden iskolázatlan tuskónak, majd odabiggyeszti, hogy “bocsi de ez kitört belőlem”.
Tudom felesleges ilyesmiken kattogni, csak eszembe jutott, hogy most csak a magyarok ilyen széthúzó nép vagy máshol is ilyenek…..
2021. aug. 25. 14:19
1/4 anonim válasza:
A kötekedés, vagy a veszekedés generálása és a széthúzás külön fogalmak. Az, hogy valaki így vezeti le a feszültségét az őt minősíti. Azonban mivel az emberek kommunikálnak egymással, ezért óhatatlan, hogy néha egy veszekedés, vagy nézeteltérés ne kerekedjen, hiszen különbözőek vagyunk, mindenki másképp gondolkodik. De ahogy itt is lehet tapasztalni, sokan a feszültségüket vezetik le úgy, hogy direkt generálnak, kiprovokálják a vitát.
2/4 Senior Séf válasza:
Minden "jóléti" társadalomban ez megy. Sajnos mindig az okos tanul a hülyétől, és mivel a hülyék mindenhol ott vannak, előbb-utóbb minden oldal átveszi az ő stílusukat.
3/4 anonim válasza:
Sajna ez egy önmagát generáló folyamat, ha csak széthúzással lehet érvényesülni, akkor te magad is széthúzó leszel, különben széttaposnak.
4/4 anonim válasza:
Ez a magyarok egyik legnagyobb h*esége, az állandó másik b*tatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!