Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy menjek el pszichológushoz...

Hogy menjek el pszichológushoz ha már annyi bajom van, hogy össze se tudom szedni?

Figyelt kérdés
Sok éve depressziós vagyok és érzem csak rosszabb, szerintem már más gondjaim is vannak. Annyi dolog történt ami ezeket előhozhatta, hogy konkrétan nincs kedvem ott belekezdeni, vagy nem is igazán tudom megnevezni a bajt . Akkor is érdemes elmenni?
2021. aug. 23. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd a pszichológus segít összeszedni, kibogozni. Menj csak nyugodtan, találkoztak már ilyennel. :)
2021. aug. 23. 15:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak a legfőbb dolog az egy olyan téma amiben én és egy másik ember is hibás voltunk egyaránt. Csúnyán viaelkedtem én is, szégyelleném előtte .
2021. aug. 23. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja meg valószínűleg elkapna a sírás és akkor beszélni se tudok annyira remegek
2021. aug. 23. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológus nem ítélkezik, lehet vele őszintének lenni.
2021. aug. 23. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem lenne bajod, akkor nem kéne elmenned, viszont neked kifejezetten sok problémád van, amik egytől egyik idokolják a pszichológust.
2021. aug. 23. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus nem pár óra alatt alakítja ki a szakvéleményét. Menj bátran, segíteni fog, de légy partner! A sírás pedig a terápia része 😉
2021. aug. 23. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem keresel megoldást a lelki bajaidra, azok csak elhatalmasodnak feletted, míg a végén az élet nem tartogat mást a számodra, mint szenvedést, és sírást. Engedd hogy segíthessenek!
2021. aug. 23. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!