Melyik az a belső tulajdonság ami a legjobban taszít téged?
Ha valaki homofób.
Nem vagyok meleg, még biszexuális sem, egyszerűen taszít ha valaki ennyire elmaradott gondolkodásban és nem bírja elfogadni, hogy ők is normális emberek.
Nagyon sok tulajdonság :D
A leginkább taszítónak az udvariatlanságot, tahó viselkedést tartom.
Homofóbia, méghozzá a fröcsögve utálkozó fajta. (Az ilyen nem érdekel a téma emberekkel nincs bajom.)
Egyszerűen nem látok mellette értelmes érvet, az ilyen emberektől még nem hallottam releváns és értelmes megnyilvánulást a témával kapcsolatban. Én meg nem szeretek olyan emberekkel beszélni, akivel értelmes észérveken alapuló vitát nem lehet folytatni.
Az ostoba embereket sem szeretem, pont azon okból, mint a homofóbokat. Csak az a különbség, hogy az ostoba emberek nem egy témához hülyék, hanem mindenhez.
Az állszenteskedést sem szeretem.
A manipulatív embereket sem tűröm meg.
Az agresszió taszít a legjobban, főleg ha alkoholizmussal párosul.
Ja, meg van egy dolog, ami engem nem taszít, csak nem tudok vele mit kezdeni. A túlzott ragaszkodás, az én irányomban. Azt nem tudom jól kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!