Miért van az hogy itt gyakori kérdéseken meg az internet más helyein egyre kevesebb az emberekben az erkölcs és egyre visszataszítóbb stílusban nyilvánulnak meg?
Figyelt kérdés
Most is írtam ki fejhallgatóval kapcsolatban kérdést a válaszolótól korrektül kérdeztem a fejessel kapcsolatban és egyből ilyet ír hogy "csak a pofád nagy". Írtam is neki hogy "pofája a lónak van meg a hozzád hasonlónak" Mi ez a sok bunkó és flegma tiszteletlen ember itt interneten? Aztán meg ne csodálkozzatok ha anyukátokat esetlegesen szidnám vagy szidják majd nektek. Utóbbi kérdéseim alatt visít az emberek negatív tulajdonsága felém.2021. aug. 23. 07:59
11/18 anonim válasza:
Csak a primitív emberek csinálják így, hogy ha őket megbántják itt, akkor gyorsan ütnek néhányat mindenkin, így vesznek elégtételt.
Sajnos egyre több primitív ember jár erre.
De ettől még nem kell neked is annak lenni!
12/18 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. Ignorálni kell őket!
2021. aug. 23. 10:27
13/18 anonim válasza:
Ez nekem is eszembe jutott. Elkeserítő, ami az emberekben van, mert ezek szerint ugyanúgy szemtől szembe is gondolhatják, csak úgy nem merik kimondani.
14/18 A kérdező kommentje:
Szemtől szembe nem mernek keménykedni mert vannak olyan bolond emberek akik helyben hagynák őket és jogosan tennék, lehet én is ilyen lennék hiába akarnám letojni, elveszíteném a fejem és lehet olyat cselekednék amit aztán megbánnék!
2021. aug. 23. 14:46
15/18 anonim válasza:
Elsődleges oka ennek a névtelenség, ill. arctalanság, - erre sokan tekintenek extra jogosítványként itt, mert az esély arra, hogy a szemétkedőt úgy pofán vághassa a sértett, hogy behorpadjon, gyakorlatilag nulla!
16/18 anonim válasza:
Szerintem mert a net olyan, mint amikor a kiskutya a kerítés mögött "Jani", de ha kikerülne az utcára egyedül, akkor lapítana...
17/18 A kérdező kommentje:
Ez így van.
2021. aug. 23. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!