Mindennek utána olvasok interneten,ez már valami betegség lehet nálam úgy érzem mindig lemaradok?
Figyelt kérdés
PORT.hu,IGN,24.hu, YouTube (Thevr,Tech2,Nessaj),Mobilarena ezeket mindig nézem meg persze a jó öreg Wikipédia2021. aug. 1. 09:22
2/9 A kérdező kommentje:
Milyen függőség?
2021. aug. 1. 09:34
3/9 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ez probléma, az internetnek legalább ez az előnye, hogy informálódhatsz, míg mások sokan csak az idejüket vesztegetik Facebook és Instagram folyamok pörgetésével.
4/9 anonim válasza:
miért lenne az baj, ha tájékozott akarsz lenni? én is megnézem, ha valamit nem tudok. viszont nem szabad mindent elsőre elhinni
5/9 A kérdező kommentje:
Ti miket néztek?
2021. aug. 1. 10:47
6/9 anonim válasza:
Infófüggő vagy szerintem, jobb, ha könyvből nézel utána dolgoknak.
7/9 A kérdező kommentje:
Híreket olvasok, meg tech
2021. aug. 1. 19:45
8/9 anonim válasza:
Igen, igaza van a 6-osnak. Inkább olvassál, és abból merítsed a műveltségedet, de ne csak információkat, hanem klasszikus regényeket. Azokból lehet a legtöbbet tanulni úgy, hogy az észre sem veszi, ráadásul élvezetet is ad, leköti az energiáit, soha nem unatkozik.
9/9 anonim válasza:
Szerintem ennyire kíváncsi a természeted. Minden IS érdekel.
Velem is ez van, engem is rengeteg minden érdekel. A külföldi sztárhírektől kezdve, más országok, kultúrák, pszichológia, dokuk, tudomány és a többi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!