Szerintetek kínos, ha valaki egyáltalán nem tudja, mit ünneplünk augusztus 20-án?
Én döbbenten néztem a videót.
Akkor gondolom a többi nemzeti ünnepünkről sincs semmi fogalma rengeteg embernek.
Ezt speciel tudtam, de amúgy nem szoktam nagyon tisztában lenni az ünnepekkel.
Egyszerűen hülyeségnek tartom az összes ilyen baromságot.
Egy ugyanolyan nap mint bármelyik másik, annyi különbséggel hogy ha el kéne ugranom venni valamit akkor nem igen menne...
A lusták ünnepe igazából az összes ilyen, csak nehogy dolgozni kelljen....
Én meg azt tartom butának, aki nincs tisztában a J2M3 paramétereivel és repülési tulajdonságaival. Mindenki tök hülye, aki ezt nem vágja kisujjból. Hiszen biztos mindennapos téma mindenhol és a kenyérvásárláshoz is nélkülözhetetlen információ.
:)
Nem gondolom, hogy amit írsz az az alapvető dolgokhoz tartozna. Vagy általános iskolában tanultad?
Én is tudnék olyat írni, amit egyetemen tanultam, vagy a munkámban használom. Nem általános iskolai anyag nyilván.
Én speciel az eljegyzésem napját ünneplem ilyenkor😂. Amúgy nyilván tudom mi a történelmi jelentősége, csak nem érdekel. Engem az se zavar ha valaki nem tudja. Nem mindenkit érdekel a történelem. Szerintem pl baromi unalmas. Az irodalom már 1 fokkal jobb, de nem az igazi az sem iskolai tananyagként. Szórakoztató irodalmat viszont imádok olvasni.
Nem kell ennyire túldramatizálni. Ha valaki pl analfabéta, vagy életében egy könyvet se olvas el, na az már gáz az én szememben. De az hogy nem tudja mit ünneplünk 08.20.-án az nem.
Én megmondom őszintén, sokáig nem tudtam, mivel nem Magyarországon nevelkedtem, nem jártam magyar iskolába és nem ünnepeljük augusztus 20-át Kárpátalján. 🤷🏻♂️ Mióta itt élek Magyarországon, azóta tudom.
Viszont az ilyen videókat nagyon könnyű manipulálni. Megkérdeznek 100 embert- abból 95 tudja, 5 nem. Beletesznek a videóba 5 olyant, aki tudta, és 5 olyant, aki nem. Az átlag néző meg azon szörnyűlködik, hogy mennyi sok tudatlan ember él az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!