Mi az ami most boldoggá tenne?
Figyelt kérdés
Minek örülnél ebben a pillanatban?2021. aug. 22. 17:53
11/26 anonim válasza:
Egy biztos munkahelynek, ahol minimum úgy keresnék, hogy normálisan meg tudjak élni belőle és nem undorral és gyomorgörccsel mennék be.
Vaaaagy pár milliárd ft-nak, azzal is kiegyezek. :D
12/26 anonim válasza:
Ha az a srác szerelmes lenne belém.
13/26 anonim válasza:
Mondjuk egy tisztességes munkahellyel én is kibékülnék. Ahol a nyugatit megközelítő, vagy legalább tisztességes bérek vannak. Legalább a mostani 1,5-2 szerese...
14/26 anonim válasza:
Ha találkoznék holnap egy számomra fontos emberrel,és nem lennének olyan változások a munkahelyen,amilyet nem szeretnék.
A két dolog valahol összefügg.
15/26 anonim válasza:
Egy szép nő, akivel személyesen beszélgethetnék.
16/26 anonim válasza:
Hogyha teljes egészében tudnám élvezni a nyaralás további részét, és a körülöttem lévőkkel együtt tudok működni úgy, ahogy ma.
Meg 1 új gerincnek.
17/26 anonim válasza:
Ha az, akibe szerelmes vagyok
visszaírna nekem.
18/26 anonim válasza:
Ha nagypapám látná a féléves öcsémet felnőni. Vagy ha nem is, legalább kevesebbet szenvedett volna a halála előtt, szerencsétlen.
19/26 anonim válasza:
Ha jópár évig nem kellene esti vagy hétvégi tanfolyamon, esti egyetemen tanulnom és tapasztalhatnám, milyen az, ha munka után szabad vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!