Ha elvesztem a szüleimet , lesz van esély rá, hogy valaki szeressen feltétel nélkül még valaha életemben ?
Nincs nagy családom. Nagyszüleim már nem élnek, ahogy apám sem. Anyuka már nagyon beteg és gyenge. Mellette vagyok, de egyszer vége lesz.
Vannak emberek a környezetemben, de igazi barát nem áll mellettem.
Félelmetes erre gondolni, de ha már nem lesz családom, lesz a világon egyáéltalán valaki, aki feltétel nélkül fog szeretni? Lesz rá esélyem újra?
Tudom igazából, hogy nem kaphatok biztos választ a kérdésemre. De olyan jó lenne, ha a reményt meg tudnám tartani, hogy talán egyszer még... Én nem tudom hogyan tanulhatnám meg szeretni magam annyira, hogy ne féljek a magánytól, fontos lenne a megerősítés, vagy a szembesülés a valósággal.
26n
Félelmetes, de szép, amit írtál.
Szerintem, ha nyitsz az emberek felé, nem zárkózol be, megmutatod a tudásodat, akkor lesz valaki, aki beleszeret valamelyik tulajdonságodba, és megszeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!