Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A felettesem aki tetszik...

A felettesem aki tetszik viccelődött, beszóltam, bocsánatot kérjek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, örülnék, ha meghallgatna valaki, és tanácsot adna. Az egyik (nem közvetlen) főnököm évek óta nagyon tetszik. Ezt nagyon próbálom elrejteni, remélem sikeresen. Sosem akarnék tőle semmit, de annyira tetszik, hogy szinte állandóan leblokkolok a közelében. Ez már szinte fáj nekem, kínosan, bénán viselkedem. Legtöbbször el is kerülöm inkább. Borzalmasan zavarba hoz. Ha éppen elcsíp, akkor elkezd velem viccelődni, ölelgetni. Azt is mondta tetszem neki. Ezeket tuti viccből mondja, szerintem inkább a lányának néz engem. Sosem akarna semmit egy ilyen noname lánytól mint én. Nem is ilyen válaszokat akarok. Nem olyan kommentek érdekelnek amik azt írják amitátni szeretnék. Valamelyik este megölelt engem, annyira lefagytam, hogy vissza sem öleltem. Többször volt már ilyen, sosem öleltem vissza. Most viszont nagyon bunkó voltam, és csúnyát mondtam neki. Azt mondtam, hogy nagyon köcsög vagy. Erre nem tudott hirtelen válaszolni, majd mondta, hogy nem érti ezt, hiszen ő sosem bántott meg. Aztán mondta, hogy "de ez is tetszik benned". Most lelkifurdalásom van. Mit tegyek? Megérné elmondanom ha butkoltan is, hogy a viccelődéseivel milyen érzéseket kelt bennem, és megkérném, hogy ezt ne csinálja többet? Vagy kinevettetném magam?
2021. aug. 19. 08:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nos, ő a Cukorpapi, te meg a Bétagörl. Kitűnően egymásra találtatok. Mikor lesz az esküvő? 😊
2021. aug. 19. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon buta vagy,elmúltál 18 egyáltalán?
2021. aug. 19. 10:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Mi lenne a normális 10-es?

Nem vagyok én butus, bár az lennék. Nagyon is tisztán átlátom a helyzetet, csak az érzelmeim reflektorként vakítanak. Hiába próbálom megkérni a szemből jövő sofőrt, hogy ne vakítson a lámpájával, nem tudja letekerni. Én pedig csak megyek vakon, és összetörök.

De az tényleg érdekelne, mi a normális ilyen helyzetben?

Sajnos elég gátlásos vagyok. Így neveltek. Valóban nincs róla fogalmam, ilyenkor mit kell csinálni.

Légyszives ne butázzatok le, inkább normálisan válaszoljatok. Tök jó kommenteket szoktam olvasni itt, és nekem is adtatok már jó válaszokat más kérdéseimbe. Tegye a szívére a kezét az, aki nem akart sosem olyat, akit nem lehet. Nem sajnáltatni akarom magam, de egy nagyon mély érzésű lány vagyok. Amúgy nem vagyok már fiatal (25), és voltam már szerelmes.

2021. aug. 19. 10:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező valószínűleg nem jól rejted el az érzelmeid irányába. Lehet hogy ő látja rajtad hogy tetszik neked. A legtisztább az lenne ha tiszta vizet öntennél a pohárba vele. Vagy tudja hogy vissza élhet a hatálmavál veled,mert nem álsz ki magadért.

Nekem volt ilyen főnököm aki próbálkozott ,én konkrétan megmondtam neki ,hogy nem fogom a seggét nyalni egy alkoholista vén embernek ,mert egy istenkomplexusos állat. Utána be is adtam a felmondásom,ahol elmagyaráztam hogy nekem egy alkesz ne pattogjon ha főnök ha nem , nem viselkedhet emberhez nem méltóan

2021. aug. 19. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!