A felettesem aki tetszik viccelődött, beszóltam, bocsánatot kérjek?
Mi lenne a normális 10-es?
Nem vagyok én butus, bár az lennék. Nagyon is tisztán átlátom a helyzetet, csak az érzelmeim reflektorként vakítanak. Hiába próbálom megkérni a szemből jövő sofőrt, hogy ne vakítson a lámpájával, nem tudja letekerni. Én pedig csak megyek vakon, és összetörök.
De az tényleg érdekelne, mi a normális ilyen helyzetben?
Sajnos elég gátlásos vagyok. Így neveltek. Valóban nincs róla fogalmam, ilyenkor mit kell csinálni.
Légyszives ne butázzatok le, inkább normálisan válaszoljatok. Tök jó kommenteket szoktam olvasni itt, és nekem is adtatok már jó válaszokat más kérdéseimbe. Tegye a szívére a kezét az, aki nem akart sosem olyat, akit nem lehet. Nem sajnáltatni akarom magam, de egy nagyon mély érzésű lány vagyok. Amúgy nem vagyok már fiatal (25), és voltam már szerelmes.
Kérdező valószínűleg nem jól rejted el az érzelmeid irányába. Lehet hogy ő látja rajtad hogy tetszik neked. A legtisztább az lenne ha tiszta vizet öntennél a pohárba vele. Vagy tudja hogy vissza élhet a hatálmavál veled,mert nem álsz ki magadért.
Nekem volt ilyen főnököm aki próbálkozott ,én konkrétan megmondtam neki ,hogy nem fogom a seggét nyalni egy alkoholista vén embernek ,mert egy istenkomplexusos állat. Utána be is adtam a felmondásom,ahol elmagyaráztam hogy nekem egy alkesz ne pattogjon ha főnök ha nem , nem viselkedhet emberhez nem méltóan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!