Miért ilyen Apám?
Figyelt kérdés
Leültem ma vele kártyázni és úgy alakult, hogy én győztem. Erre Ő úgy fogta fel az egészet, mintha egy tragédia történt volna.Káromkodott, mint egy kocsis és teljesen elvesztette az eszét. Én ezt nem tudom megérteni, hiszen ez csak egy játék.Aztán meg csodálkozik, hogy szarul érzem magam lelkileg. Őrület az egész! Mi magyarázza ezt a fajta viselkedést?2021. aug. 18. 23:04
1/2 anonim válasza:
Valami történhetett vele aznap és így vezette le a feszültséget. Lehet a munkahelyen beszóltak neki, lehet nagyobb lett a rezsi a hónapra amire nem számított. Számos apró dolog lehetett. És valószínű azon járt a feje, és mikor elvesztette a játszmát, így vezetette le a dühét.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2021. aug. 19. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!