1/21 anonim válasza:
Igen, szép arca van, gyönyörű fogak/mosoly és jó az alakja is.
2/21 anonim válasza:
Nagyon mű, nekem az ilyen nem jön be. Alapvetően egyébként szépnek tűnik az arca, ha elképzelem smink nélkül, szolidabb öltözékben.
30/N/🌈
3/21 anonim válasza:
Nem csúnya, de nem is kifejezetten szép.
4/21 anonim válasza:
Szerintem szép, csak a haja valahogy nem áll jól szerintem máshogy kéne hordania meg kicsit nekem hosszú és szerintem nem áll jól neki. De amúgy az arca szép meg nincs műmelle :D
20/L
5/21 anonim válasza:
A csöcssi úgy lógnak mint öreganyámnak, az állát némelyik férfi megirigyelné és nem tudom hogy most azért látok-e ennxire bele az orr@ba mert gyárilag hibás, vagy csak alacsonyan van a kamera...
7/21 anonim válasza:
En nőként azt mondom hogy szép..szép az arca,az alakja is tökéletes,a haja is gyönyörű..nem értem miért keresi itt mindenki a nemlétező hibát benne mikor tuti fele ennyire sem néznek ki jól azok akik itt savazzák..
9/21 anonim válasza:
Az arca nem szép egyáltalán, az alakja jó
10/21 anonim válasza:
Belenéztem több videójába ,nekem olyan rubint rellás a csaj. Nem szép ,de nem is csúnya. De nekem nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!