Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Hogyan dolgozzam fel, hogy egy senki vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon rosz élettel.

35 éves férfi vagyok, és még semmit sem értem el.

Nincs iskolai végzettségem, betanított munkát végzek, nincs barátnőm sem, és soha nem is volt. Barátaim sincsenek. Egy szóval egy senki vagyok és az én életem egy jelentéktelen szar szó szerint.

2021. aug. 17. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Sokan vagyunk így...

De én pl ugyanannyi jót is fel tudok sorolni magamról mint rosszat.

2021. aug. 17. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
22%

Esküszöm ide mindenki azért ír, mert bele akar törődni a sorába, nem pedig tanácsokat kér, hogy hogyan válhasson jobbá.

Nemrég írt egy magányos, aki tanácsot kért hogy hogy fogadhatná el a sorsát, aztán jött a többi depressziós áltatni szerencsétlent, hogy "ddddde mindenki magányos a világon!!! még az is, akinek nagy családja és többtucat barátja van!!! el lehet fogadni!!"

Na ja, így lehet örökre tönkretenni valakit.

Amúgy nem tudom; ha a helyedben lennék, kibe.szottul összeszedném magam, nem pedig azt fontolgatnám hogy hogy tudnám a következő 40 évemet létminimum alatt leélni.

2021. aug. 17. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki egy kis senki, te is, én is, a szomszédod is. Élünk, halunk, nem számít mit érünk el, úgyse marad utánunk semmi, úgyse emlékszik ránk max 1-2 generáció. Szóval ne emészd maga.
2021. aug. 17. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Ahogy az előző írta, minden ember egy senki. Nem számít mennyit ér el az ember az életben, meghal. Mindenki meghal. Lehet hogy személyes vagy társadalmi szempontból számítanak a dolgok amiket felsoroltál, de igazából egyáltalán nem számít. Nem számít semmi. Engem ezek a dolgok megnyugtatnak, de mást nem biztos hogy igen.

Az meg hogy emiatt vagy boldogtalan, hát tegyél ellene.

Hogy akkor boldog legyél.

2021. aug. 17. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Egyedül maradtál, mert a nők nem látták benned a rabszolgát. Milyen a férfi élete? Ledolgozza az egész életét, és este kap egy kis muffot.. Nagyon kiábrándító.
2021. aug. 17. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Én ugyan fiatalabb vagyok, egy betegség miatt nem tudok "Normális" lenni. És a betegség nem gyógyítható... Neked is van valami hasonló? Mert ha nem elég könnyen tudsz változtatni.
2021. aug. 17. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Van munkád,el tudod magadat tartani, ismerek olyat aki annyi idős mint te és életében nem dolgozott a szülei tartsák el, nem tudom mi lesz ezzel az emberrel ha el távoznak a szülei.

Szóval már is tisztességesebb vagy.

Iskolát még simán el végezheted csak akarj tanulni,mellette pedig csinálhatsz szakmát is,pár év alatt már is lehetsz valaki, csak kezdj neki ha ez téged zavar.

Sok sikert és kitartást kívánok.

2021. aug. 17. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Amiben biztosan tudnál változtatni, az a nőtlenség. De valszeg nem akarsz a saját súlycsoportodban vadászni, az neked derogálna. Így inkább ábrándozol a Szabó Zsófi, Tóth Andi szintű csajokról, semmint a műszakodban veled együtt dolgozó 3 gyerekes Mariról. (Marit ott hagyták a párjai, és igen, minden gyermek másik apától van)

Talán észrevehetnéd nőt, hadd szárnyaljon újfent a szerelem, bizonyítsd be neki, hogy több ő, mint egy ócska numera, mint egy gazdatest... szeresd!!!

2021. aug. 17. 23:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!