Hogyan szokjak le arról, hogy másokat nézegetek a közösségi oldalakon?
A felfüggesztés sem jó és a törlés sem, mert 30 napig bármikor visszaaktiválhatod.
A jegyzetfüzetedet megnyítod a telefonodon.
Új jegyzet(ez csak példa)
ADfRggv54gg3dAaauuTrGVbhQwIZGd
Ez lesz az új jelszavad. /Kijelöl,másol, beilleszt/
"Fiók törléséhez ad meg a jelszavad" Megadod "30 napig...bla..bla..."
És most megsemmísíted a jelszót, de úgy hogy backspace és ezt írod: a vágólapon még ott a jelszavam :), de most fogom azt is megsemmisíteni, úgy, hogy kijelölöm ezt a szöveget és másol.
Ennyi, ha akarsz sem tudsz belépni?
De, mivel ha elrontod az email címedre kapsz egy másikat, ezért a kiskapuk felégetéséhez a fenti eljárás követése javasolt.
Szerintem a fentiek abszolút nem megoldások.
Mivel a probléma okát nem tudod pontosan. Én is csinálok hasonlókat, de csak azért, hogy lássam mi történik az emberekkel akiket ismerek körülöttem.
Mikor valami érzelmet kivált belőled ez, akkor valami mögöttes probléma lehet, gondolok itt érzelmi problémákra (pl. kihagyottnak érzed magad, visszavágysz valahova). De ilyenkor fontos, hogy meg tudd nyugtatni magad, hogy a mostni éned másabb és ilyenekre nincs szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!