Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szokjak le arról, hogy...

Hogyan szokjak le arról, hogy másokat nézegetek a közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez az oldalak lényege, de én sokszor nem azokat nézem, akiket kedvelek/érdekelnek, hanem olyanokat akikre irigy és féltékeny vagyok vagy valamilyen negatív érzetet váltanak ki belőlem. Pl.a barátom egyik exét kb.heti szinten megnézem, pedig ő valószínűleg nem is tud a létezésemről. Van olyan volt legjobb barátnőm is, akivel már nem vagyok jóban, gyakran nézegetem és rossz érzés, hogyha az új barátnőivel feltöltött képeken látom, de nem bírom ki, hogy ne nézzek rá. Már azon is gondolkodtam, hogy inkább felfüggesztem az oldalaimat, de ez szerintem nálam már függőség és valószínűleg nem bírnám sokáig. Hogyan lehet erről leszokni? Azt már próbáltam, hogy egyszerüen nem keresek rájuk, de csak néhány napig tartott.
2021. aug. 16. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van tiltási lehetőség, amiről nem kap értesítést a másik fél. Lehet ezeket az állandó embereket érdemes lenne eltávolítanod, csak utána tudd megállni a feloldást.
2021. aug. 16. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyébként meg az a probléma, hogy valószínű irigy vagy az életükre. Elkezded a rosszat keresni bennük, hogy bizonyítsd, te jobb vagy náluk. Hosszú távon magadban kéne rendet rakni és elfogadni saját magadat, hogy ne másokhoz hasonlítgasd az életed. Ezt ne támadásként vedd, én dettó ugyanez vagyok - vagyis mostmár inkább csak voltam.
2021. aug. 16. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:

A felfüggesztés sem jó és a törlés sem, mert 30 napig bármikor visszaaktiválhatod.

A jegyzetfüzetedet megnyítod a telefonodon.

Új jegyzet(ez csak példa)

ADfRggv54gg3dAaauuTrGVbhQwIZGd

Ez lesz az új jelszavad. /Kijelöl,másol, beilleszt/

"Fiók törléséhez ad meg a jelszavad" Megadod "30 napig...bla..bla..."

És most megsemmísíted a jelszót, de úgy hogy backspace és ezt írod: a vágólapon még ott a jelszavam :), de most fogom azt is megsemmisíteni, úgy, hogy kijelölöm ezt a szöveget és másol.

Ennyi, ha akarsz sem tudsz belépni?

De, mivel ha elrontod az email címedre kapsz egy másikat, ezért a kiskapuk felégetéséhez a fenti eljárás követése javasolt.

2021. aug. 17. 03:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a fentiek abszolút nem megoldások.

Mivel a probléma okát nem tudod pontosan. Én is csinálok hasonlókat, de csak azért, hogy lássam mi történik az emberekkel akiket ismerek körülöttem.

Mikor valami érzelmet kivált belőled ez, akkor valami mögöttes probléma lehet, gondolok itt érzelmi problémákra (pl. kihagyottnak érzed magad, visszavágysz valahova). De ilyenkor fontos, hogy meg tudd nyugtatni magad, hogy a mostni éned másabb és ilyenekre nincs szükség.

2021. aug. 17. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!