21/30 anonim válasza:
Nekem a kék jobban tetszik férfiakon és nőkön is. De ettől még a barna szeműek között is ugyanúgy vannak jóképű pasik, szép nők.
A barna azonban jobb olyan értelemben, hogy praktikusabb, kevesebb napvédelmet igényel, tehát könnyebben megőrizhető az egészsége.
22/30 anonim válasza:
Nekem a barna meg a kék is tetszik,de nekem egy szembe főleg, az tetszik, ha sötét és ellehet benne mélyedni. Úgy, hogy főként a sötétkéket és a sötétbarnát bírom. Világosba a barna meg a kék se annyira jön be, de ha világosból kell válsztanom a kék, de amúgy nekem majdnem mind jó csak az nem tetszik, ha nem lehet megmondani, hogy ez most milyen szín, főként ezt arra mondom, hogy, ha a szemszín a zöld és a barna keveréke. És általában, aki zöld szeműnek mondta, magát az ilyen volt. Én még nem láttam, olyan embert akinek, ténylegesen szép zöld szeme volt, de amúgy meg mindenkinek más jön be.
23/30 anonim válasza:
Van olyan akinek az egész zöld. Nekem két ismerősöm is van de nagyon nagyon ritka. Az egyiknek színváltós valamikor kékes és nem tudod eldönteni hogy milyen színű, a másiknak meg teljesen világoszöld az egész.
24/30 anonim válasza:
Megállapodás szerint a legcsúnyább szín a "Pantone 448 C" , a legszebb pedig a "Marrs Green". Szerintem ebből meg lehet állapítani, hogy melyik a szebb.
25/30 anonim válasza:
Csak ezzel az a baj, hogy senkinek sincs ilyen szemszíne.
26/30 anonim válasza:
25 -ös, igen, de a barna szem közelebb áll a Pantone 448 C-hez, a kék szem pedig a Mars Green -hez
27/30 anonim válasza:
Ez érdekes. én sokkal több szemüveges barna szeműt ismerek, mint kéket. Nekem is kék a szemem és nem érzem, hogy romlana.
28/30 anonim válasza:
Egyértelműen a kék a szebb. A barna a f0s színe.
29/30 anonim válasza:
Gratulálok, milyen értelmes hozzászólás.
30/30 anonim válasza:
Gratulálok az értelmes hozzászoláshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!