Normális, ha nem nyitom ki az ajtót, amikor csengetnek, ha egyedül vagyok otthon, és egyébként aznap nem várok senkit?
Figyelt kérdés
Szinte sosem nyitom ki az ajtót, ha nem vagyok valamennyire biztos benne, hogy ki lehet az. Ilyenkor csendben ülök, míg el nem megy az illető.2021. aug. 14. 16:58
11/19 anonim válasza:
Nem normális. Őrület mennyi beszari van itt, te jó ég. Sok volt a CSI, ugye? Szegény postás, érted. 3. nap megy vissza, hogy "itt van a csomagod!!!", ti meg bent reszkettek az asztal alatt, hogy tuti egy gyilkos az. :D
Beszarás...
12/19 anonim válasza:
11., a postás 3x biztosan nem visz ki csomagot. Ha nem nyitnak neki sjtót, bedobja az értesítőt, aztán megy.
Azon meg mit nem értesz, hogy nem félelemből nem nyitunk ajtót? Leírtuk többen is.
13/19 anonim válasza:
11 Reszket a nyavaja, meg amúgy is mi közöd van hozzá? A postás nem hoz csomagot, max értesítőt dob be. A futárt meg várni szoktam. Tuti hogy akkor csöngetnek, ha éppen wc-n vagyok, azt nem tudom és nem is akarom befejezni 10 mp alatt😄
14/19 anonim válasza:
Gyerekek, nagyon nagy hiba, hogy nem jelzitek valamilyen formában, hogy a lakásban vagytok! Közeli ismerős - nagyothallott - nem szólt ki, nem nyitott ajtót, a betörő aki azt hitte üres a lakás bement és amikor szembesültek egymással leszúrta. Meghalt.
15/19 anonim válasza:
Én sem nyitok ajtót senkinek, hagyjanak engem békén. Kilesni sem tudok a ház kialakításából adódóan, de egyébként sem érdekel, hogy ki akar zargatni.
16/19 anonim válasza:
Kortól függ: ha fiatal, serdülő, gyerek vagy, akkor okés, elfogadható.
17/19 anonim válasza:
Kamerát kell tenni az ajtóhoz, hogy bentről látni lehesen ki van ott.
18/19 anonim válasza:
Igen, normális. Hozzám csak az jut be, aki előre jelzi, hogy szándékában áll jönni és letárgyaljuk az érkezésének részleteit. Sokat dolgozom és a pihenésre beáldozható napjaimat nem fogom azzal tölteni, hogy ötletszerűen zaklató emberek miatt rohangáljak megállás nélkül abban az időben, amikor pihenni szeretnék. Nem érdekel mások hülyesége, erőszakos nyomulása, és nem támogatok abban senkit, hogy időről-időre f@szságokkal tömködje tele a levélládámat! Tőlem csöngethet, aki bejelentés nélkül érkezik, - majd elfárad és tovább lép. Érdekes módon mindig az én kapucsengőm szólalt meg elsőként, - amíg azt tapasztalták a kapucsengőmet nyomkodók, hogy reagálok a kapucsengőre, (ugyanis lehet hallani a házban, ha megszólal egy kapucsengő), - de amióta nem ugrok a csengetésekre, elmaradtak a b@szogatások. Nem érdekel senki, ha nem beszéltünk előtte a találkozásról!
19/19 anonim válasza:
Azert kilesnek. Ugynok nem erdekel, de ha csotores van pl, ha segitseget jelent, hogy otthon vagyok, azt nem mulasztanam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!